2777
2789
عنوان

رسم و رسوم خاص عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 6603 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا...😰😰 چه زشت چطور روش شده این مسائل خیلی خصوصیه و ابدا به هیچکس هیچ ربطی نداره

خب دیگه هرکسی یجوریه نمیشه جنگید من توانشوندارم 

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙

روز بعد عروسي اصلا رسم نداريم كسي برايمون صبحانه بياره.....خودمون از تو يخچالمون چيزي خورديم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
نشنیده بودم این رسمو  برای ما مادر عروس با خاله یا عمه صبحانه ی مفصل میبرن خونه ی عروس دوماد&n ...

عروس داماد باید با فامیل داماد برن خونه پدر عروس صبحونه بخورن

خدایا شکرت
خب دیگه هرکسی یجوریه نمیشه جنگید من توانشوندارم 

درست میگی عزیزم

دیگه واقعا بعضی وقتا ادم حوصله جنگیدن با هیچی رو ندارا فقط با خودت میگی تموم شه زودتر هرچی بحث و حرف هست

ولی خوشم اومد جالب جوابمو دادین بدون بحث و پرخاش

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
وای چقدر زشت

دیگه چیکارکنیم خواهر اومدن خونه خودمون این کارهاروهم داشت چون مامراسممون شهرستان بود من روم نشداونجا باشم اومدخونه خودمون ک ول کن نبود هی زنگ میزدن چی شد الان وقته جمعو جورکردن خلاصه ازاینحرفا دیگه کم اوردیم

ببخشید واقعا ببخشید ۹۰در صد ایرانی ها من جمله خودم خیلی ذهنمون عقب افتادس واقعا خودمون درگیر این مراسمات زشت و بیخود میکنیم اخه یعنی جی واقعا چرا باید دختر بره نامه سلامت بگیره چقدر باید پست باشن خانواده داماد واون داماد که از خانمش نامه بخواد 

خارجی ها دارن اختراع میکنن و پیشرفت کشور عقب افتاده ما داره رسم حنابندون کادو شب یلدا کادو عید ها   و شب عروسی و.......هزارتا رسم ورسوم مزخرف دیگه فکر کردن به این مسائل اعصابم بهم میریزه چقدر تفکرات پیش افتاده ازجهان سومی ها هم به رد شده 

عروس داماد باید با فامیل داماد برن خونه پدر عروس صبحونه بخورن

چه بد 😐

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

با عرض پوزش از همگی

مرده شور هرچی رسمه ببرن

که همش مایه عذاب و سختیه اه

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
درست میگی عزیزم دیگه واقعا بعضی وقتا ادم حوصله جنگیدن با هیچی رو ندارا فقط با خودت میگی تموم شه زود ...

اخه خسته بودیم اعصاب دعوانداشتم مجبورشدیم تسلیم شیم دیگه راهی بود ک باید میرفتیم چ اون شب چ شب دیگه