2777
2789
عنوان

از شما کسی هست آرایش بهش نیاد؟

376 بازدید | 23 پست

بچه ها من اصلااا آرایش بهم نمیاد خیلی بد میشم با آرایش مثلا خط چشم میزنم افتضاح میشم 

حتی کرمم بهم نمیاد

دیگه ضدآفتاب بی رنگ میزنم

ولی همیشه یه جورم هیچوقت تنوعی ندارم😒

نامزدمم همیشه میگه سااااده چقد خوشگلتررری

ولی نمیشه که همیشه ساده ...

ن مامانم ن نامزدم نمیزارن ارایش کنم😒

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم تقریبا خوشگله ولے اصلاااااا ارایش بهش نمیاد اصلاااااا ها یعنے     اصلا ارایش میکنه میشه زشت ترین دختر دنیا   تو جشن عقد خودش ارایشش کردن شد زشت   چند روز پیش تو عروسیه من اومده بود ارایشگاه بعد من اونو که ارایش کردن داشت گریه اش میگرفت

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو
بد ارایش میکنی عزیزم اگه بلد باشی به همه میاد ارایش

ن ربطے نداره ب خواهرشوهر منم هم ارایش اصلا نمیوفته   سه روز پیش بهترین ارایشگاه شهرمون که رئیس اتحادیه ارایشگر ها هست ارایشش کرد شد دور از محضرش میموووون   طفلے میخواست بشینه گریه کنه

الکی مثلا باردارم  اونم دوقلو
خواهرشوهرم تقریبا خوشگله ولے اصلاااااا ارایش بهش نمیاد اصلاااااا ها یعنے     اصلا ارایش می ...

منم قیافم میگن خیلی خوووبه ولی همچین ک یکم آرایش کنم میشم زشششته زشت

در عوض یکی از دوستام هست بدون آرایش اصلااا نمیشناسنش انقد ک تغییر میکنه

از یکی از ترم بالاییا لپ تاب میخواس برا حذف و اضافه گفتن حتما بیا پیش ما کمکت میکنیم وقتی رفته بود پییششون بدون ارایش بود بعد گفتن تو اونی که اونروز اومده بوووووودیییی اصلااا نشناخته بودنش اننننقد که خووووشگل میشه حالا من برعکس 

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد