2777
2789
عنوان

همین الان بچه ۴ ماهمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3969 بازدید | 161 پست

توی خونه چه گیاهانی داری؟... استخدوس من الان دارم می خورم.. گل گاو زبون چی داری؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ۴ماهم رو پامه .از من حس بدی گرفته چون گریه میکنم و مدام گریه می کنه و خوابش نمیبره.منم تنذثد تند تند رو پام تکونش میدم از حال خرابم.میخوام بخوابه ب م زیر دوش آروم بشم.از بس گریه کردم دارم بالا میارم.حالم واقعا بده.زدم روی پتوش چند بار آروم تا بخوابه.نه اینکه چک بزنم تو گوشش

راه درمان می خوام.نه فحش.فحش به اندازه کافی دادن به خودم.اینقدر خودمو زدم تمام رون پام خون مرده شده

اینکه خودتو زدی هم کار خوبی نیست. روح و روانی برای این بچه ها باقی نمیمونه

بدو دکتر اعصاب

دوس جونا لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستین...ممنونم😔😔

برو خودتو بزن اینم تاپیک زدن داره 

منم تو یه زمانایی میزنه به سرم ولی دیگه نمیام تاپیک بزنم براش

میدونم میفهمم خیلی تحت فشاری برو مشاور خب و واقعا اگه قراره کسیو بزنی خودت و شوهرتو بزن نه اون طفل معصومو

شایدم الکی نوشتی ملت بدو بدو بیان تو تاپیکت نی نی سایت ازین معجزات زیاد داره

بچه ۴ماهم رو پامه .از من حس بدی گرفته چون گریه میکنم و مدام گریه می کنه و خوابش نمیبره.منم تنذثد تند ...

الان شما ناراحتی اینا بیشتر اعصابتو خورد کردن.

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بچه ها شاید واقعا بیمار هست هر مادر عادی اینکارو نمیکنه حداقل بچه ۴ ماهه

عزیزم حتما درمان بشو 

چه بسا خیلی مادرانی که بر اثر فشار عصبی زیاد بچه هاشونو...😔😔

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍

پیشنهاد میکنم بچتو شیر بدی بخوابه خودتم ازش دور شو تا به کشتن ندادیش 

برو فکرتو آزاد کن یه دوش بگیر برو بالکن هوایی بخور

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...
بچه ۴ماهم رو پامه .از من حس بدی گرفته چون گریه میکنم و مدام گریه می کنه و خوابش نمیبره.منم تنذثد تند ...

من دركت ميكنمممم رفتي زير دوش كمي اروم ميشي

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....

استارتر لطفا پیش روانشناس برو منظورم این نیست خدای نکرده که مشکل روانی داری .باید بتونی خشمتو کنترل کنی و روی بچه بی دفاع خالی نکنی . بقیه بلدن فقط فحش بدن نه راهکار . بعضی ادما توانایی کنترل خشمشونو ندارن شمام احتمالا از اون دست هستی . متخص کمکت میکنه . فقط زودتر اقدام کن گناه داره بچه 

خدا دیگه ازت ناامید شدم. واقعا حرفی ندارم.

استارتر ببخشید که اون حرف رو زدم خودم ناراحت شدم 😔نمیشه پاک کنم

دور لبات زبون نچرخون ...با همدیگه میریم به میدون ... بابا برات جواب میگیرم ... رو میزنم تا آب بگیرم ...اگرچه پیرم ...