من دیروز رفتم پیش دکتر دستغیب نوبت گرفتم واسه آبان ماه
من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........
من بینیم استخونیه البته پول ندارم عمل کنم ولی خیلی دوست دارم یه روز عمل کنم . بینیم یکم غوز داره انح ...
منم استخونی هس یکم انحراف دارم ولی کج نیس
احتمالا واسه شما هفت تومن یا یکم بیشتر شه
منم استخونی هس یکم انحراف دارم ولی کج نیس احتمالا واسه شما هفت تومن یا یکم بیشتر شه
ببخشید سوال زیاد میکنم . چون بینیت انحراف داره بیمه شامل حالت میشه.مثلا اگه با سی تی اسکن معلوم بشه بیتیت انحراف داره و دکتر تاییدش کنه بیمه قبول میکنه . من خیلی نفس کشیدن برام سخته و ظاهرش هم خیلی بد شده قبلا خیلی بهتر بود