2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چون يه دختر دارم،پسر ديگه

خب از کیت استفاده کن هروقت مثبت شد شبش نزدیکی کن احتمال پسردارشدن خیلیه. هرچند همه چی دس خداس

راضیم ب رضای خودت.🙌                                             میشه براحاجت رواییم ی صوات مهمونم کنین.ممنونم ❤❤❤

به نظر من دكتر خوب براي تعيين جنسيت دكتر طاهره مختاريان است من و چند نفر كه بازهم در مطب دكتر مختاريان با هم آشنا شديم همه به نتيجه دلخواه رسيديم جالبه بدونيد كه براي اونايي كه راه شون دوره و تهران نيستندو يا خارج از. ايران هستند  از راه تلگر  ام و وات سپ كمك ميكنه

تلفنش

٨٨٧٤٦١٥٢-٠٢١

به نظر من دكتر خوب براي تعيين جنسيت دكتر طاهره مختاريان است من و چند نفر كه بازهم در مطب دكتر مختاري ...

😁 عاشق تبلیغای اینوعی هستم .

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

میشه برامن توضیح بدی چیه؟ چگونه؟ ممنون میشم

عزيزم شوهرم خيلي ضعيف بود اونو خيلي تقويت كرد تقريبا ششماه

اكثر جاهايي كه واسه تعيينرجنسيت بود فقط با خانوم ها كار داستند اما من دوتا دخترآوردم و حالا فهميدم عيب از شوهرم بوده

اينقدر سركوفت خانواده شوهر. رو شنيدم در حالي كه اشكال از من نبود 

من بچه دومم رو ي جاي متفرقه رفته بودم كه دختر شد كاش از اول پيش دكتر مختاريان ميرفتم 

عزيزم شوهرم خيلي ضعيف بود اونو خيلي تقويت كرد تقريبا ششماه اكثر جاهايي كه واسه تعيينرجنسيت بود فقط ...

مرسی  برامن دختر پسری فرق نداره فعلا هم باشرایط سختی که دارم بلاتکلیفم نمخام بچه دار بشم ولی بااخلاق خانواده شوهرم میدونم پسر نباشه اذیتاشون بیشتر

کاش دنیاهم دنده عقب داشت