خانوما مگه چقدر جوونیم که همینیم بشینیم عزا بگیریم چرا بچه نداریم چرا فکر میکنیم بدون بچه نمیشه خوشبخت بود چرا شادیای دیگه زندگی رو نبینیم اینهمه آدم الان خونه سالمندانن مگه بچه ندارن بچه هاشون چیکار کردن براشون خودمان واسه پدر مادرمون چیکار کردیم حتی گاهی بهشون گفتیم چرا مارو دنیا آوردین خیلیام دیدم که حتی آرزوی مرگشونو میکنن یا پدر مادرایی که بچه زندگی رو براشون زهر کرده خیلیا میگیم بچه میخوایم که تنها نباشیم ولی مگه مامانامون ما چقدر از تنهاییشونو پر کردیم دیروز یکی تو همین سایت بهم گفت اول اسماعیلتو بکش خیلی فکر کردم دیدم اسماعیل من همین علاقه زیادم به بچه دار شدنه جوری افراطیه که حتی بخاطرش بخدا کفر میگم فهمیدم مشکل از منه بیاین از داشته هامون لذت ببریم بسپاریم بخدا هروقت خودش خواست اگه دوست داشت میده توکل بخودش فقط خودمون میتونیم حال خودمونو خوب کنیم من دوسه ماه دیگه دوا درمون میکنم نشد بیخیال میشم ومیسپارم بخدا چون میدونم بهترین درمونا باشه تا خدا نخواد نمیشه چیزیم که منو نکشه قوی تر میکنه خدا هم هیچوقت بد بندشو نمیخواد فقط خواستم این حرفارو بگم شاید حداقل ینفر دیگه آروم بشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خداروشکر یکی پیدا شد بگه والا به پیر به پیغمبر بدونه بچه هم زندگی قشنگه
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
من که پسر ۱۲ سالم زندگیمو زهر کرده از بس بد شده. یه دخترم دارم کوچکتره. من دلم لک زده یک ساعت بشینم پا تی وی یکم ارامش و خلوت و تنهایی میخوام . داغون شدم دارم روانی میشم .
اونایی ک بچه ندارن خوشبحالشون وجدانن ،چون بچه ک بیاد دیگ هزار تا غم به غماتون اضافه میشه ،از همه لحا ...
من هزار باااار این حرف و زدم باز اومدن گفتن چون خودت بچه داری درک نمیکنی
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........