2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یک چیز عجیب دیدم تو مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 66 پست
تو سبزی خوردن اسفناج خام دیدم اصرار میزبان که بخور اینجوری خاصیتش بیشتره😣

خب اسفناج خام ما هم تو سبزی خوردن میخوریم که.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه باو من بابام یه دوست عریی داره همیشه گوجه میاره میدونم که میارن برا همین پرسیدم

ن کاری به عرب بودن نداره بعضی ها عیب نمیدونن والا ازوقتی شوهر کردم نمیزارن سوپ رو برنجم بریزم کلی عیب گرفتن میگن اون پیش غذاست:|

ن کاری به عرب بودن نداره بعضی ها عیب نمیدونن والا ازوقتی شوهر کردم نمیزارن سوپ رو برنجم بریزم کلی عی ...

واااا😂 سوپ با برنج خیلی خوبه که. شما بریز غمت نباشه

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
ن کاری به عرب بودن نداره بعضی ها عیب نمیدونن والا ازوقتی شوهر کردم نمیزارن سوپ رو برنجم بریزم کلی عی ...

رو برنجت سوپ میریزی🤢🤢🤢🤢😷😷😷😷

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥
بحث گرونی نبود وضعشون بد نیست میوه های دیگه هم همه گرون بود

پدرشوهر منو هم دفعه بعد ببر با خودت ولش میکنیم میره یواشکی کنار ظرفشویی گوجه گاز میزنه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

سوپ چی؟ جو

روبرنج!! 

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
واااا😂 سوپ با برنج خیلی خوبه که. شما بریز غمت نباشه

بخدا نمیزارن کلی دعوام کردن بعدم نمیزاشتن استخون مرغو تمیز کنم خب حیفه برکت خدارو میگن بی کلاسیه:| خب خیار برداشتم همینجوری گاز میزنم خواهرشوهرم چشم غره میره میگه باچاقو نصفش کن اه بابا زندگی خودمه میخوام بی کلاس بخورم:|

دوستان سالاد اسفناج رو امتحان کنین عاشقش میشین 

اسفناج خام و گوجه فرنگی و کنجد و روغن زیتون و لیمو ترش(اب لیمو یا اب نارنج)و کمی سبزیجات خشک(نعنا،ریحان،مرزه،ترخون)عالیه طعمش 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
بخدا نمیزارن کلی دعوام کردن بعدم نمیزاشتن استخون مرغو تمیز کنم خب حیفه برکت خدارو میگن بی کلاسیه:| خ ...

وای خدا چقدر بیشعورن😖 شما جلو اونا بگو باشه تو درست میگی بازم خرت خرت خیارتو بخور😁

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
بخدا نمیزارن کلی دعوام کردن بعدم نمیزاشتن استخون مرغو تمیز کنم خب حیفه برکت خدارو میگن بی کلاسیه:| خ ...

نه اتفاقا بنظرم تو جمع رعایت کن  خوب نیس تو تنهایی مدل خودت بخور 

براسلامتی همه ی ادم ها یک صلوات میفرستین؟؟

اینکارا وتو خونتون انجام بده... تو مهمونی یکم رسمی تر باش قطعا زندگی خودته ولی جون تواجتماعیم یکم بایدمرأعات کرد😉

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏