2777
2789
عنوان

سونوگرافی دادم خواهش میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 27 پست

آره عزیزم 

من داشتم . با حساب پری ۶ هفته بودم گفتن ۴ هفته ای ساک حتملگی هم نبود .گفتن جنین رشدش متوقف شده. بعد یه هفته دوباره رفتم سونو رشد کرده بود ساک و زرده بودش 

دکترم میگه بارداریت دیر اتفاق افتاده چیز غیر نرمالی نیست 

الانم که قلبشم تشکیل سده با  ضربان قلب نرمااال

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی ادب متاسفم عزیزم 

بی ادبی نیست عزیزم عین واقعیته اگه شما بدونی من چقدر به خاطر حرف مفت این دکترا استرس کشیدم حرفهای مفتی که واسه بیمار تراشی واسه خودشون بود. برا خاطر یه بیماری ساده که نتونسته بود تشخیص بده بهم گفت تومور داریو باید سرت رو عمل کنم و بچه دار نمیشی یک سال بهترین روزای عمر و تازه عروسیمو فقط اشک ریختم و دارو خوردم بعد فهمیدم تشخیص دکتر اشتباه بوده با سه ماه دارو خوردن خوردن خوب شدم و خدا بهم بچه داد .هیچکسو قضاوت نکیم هیچکس نمیدونه تو دل و زندگی ادما چه خبره

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....

من هفته پنجم رفتم ساک حاملگیم هم تشکیل نشده بود دکتر گفت تا قلب بچه تشکیل نشده نباید به کسی بگی حامله ای خلاصه من چقدر استرس داشتم تا هفته هشتم که برم سونو 

تمام نگرانیم بارداری مولار یا همون پوچ بود اما هفته هشتم قلب بچم تشکیل شد و الان بیست هفتست دخترم رو باردارم

اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه

ن نامنظمم

نگران نباش چون نامنظمه تاریخ خودت خرابه و تاریخ سونو درسته گلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود