2777
2789
عنوان

دردامونو به کی باید بگیم؟؟

338 بازدید | 38 پست

وقتی اینجا که یه سایته واس دردل و دورهم بودن نزاره صدای مظلوما به جایی برسه دیگه چه انتظاری از بالاها داریم واقعااااا ...نی نی یار اگه میخای منو کلا قطع دسارسی هم بکنی بکن ولی بدون این ظلمه که صدای مردمو خفه کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا بگو

مگه برترین دین رو نداریم؟

خدا هم هوامونو باید داشته باشه

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
انگار اینجام فقط جای اوناییه که پولدارن و مرفه که فقط بیان پز خریداشونو بدن ..یااینکه باید فقط از ما ...

پولدارهاهم ديگه شاكين اونام راضي نيستن به اين اوضاع اعتراض دارن

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
پولدارهاهم ديگه شاكين اونام راضي نيستن به اين اوضاع اعتراض دارن

نه بابا خیلیاشونو دیدم که تازه راضی و خوشحالن ازاینکه ماشین  و طلاشون گرون شده و سرمایشون درعرض چندماه چندبرابرشده