2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا جنین داشتی؟ دوباره نمیتونی انتقال بدی؟ منم ماه دیگه انتقال دارم.یعنی نمیشه!

جنین دارم جراتشو‌ندارم میترسم حروم بشن خیلی سخته

دعای خیر در حق همه خانم های منتظر🙏😍
خیر عزیزم دارو نخورد کسی بخواذ طبیعی باردار بشه حتما باید کم تحرکی اسپرم شوهرش درمان بشه ولی برای ...

ببین اول بررسی کن که مشکل خودت حل میشه اگر شد انشالله برید دگتر اول داروی شیمیای وامپول اگر کم تحریکی شون بهتر شد تخم مرع شیر قاطی کن اول صبح ناشتا بخوره 40 روز بعد یه داروی گیاهی میشناسم که کاملن تصمینیه و دارو میده قولت میدم طبیعی باردار شی 

من همون فرشته 990 هستم 😍
خدا رو شکر طبیعی باردار شدی

بله عزیزم

در اوج ناامیدی

بدونه حتی یه قرص یا امپول...

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
ببین اول بررسی کن که مشکل خودت حل میشه اگر شد انشالله برید دگتر اول داروی شیمیای وامپول اگر کم تحریک ...

تخم مرغ خام؟

دکتر ما گفته بود آبپز با کره.

خوب اون داروهه بعد از ۴۰ روز چیه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خیلی خوب پیش میرفت همه چی😔

ان شالله که  همین ماه طبیعی باردار بشی. خدا بزرگه.  منم هفت ساله منتظرم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خودمم ذخیرم کمه

ببین عزیزم اول با دارو شیمیای و امپول اگر مشکل شوهرت حل نشد ...دارو گیاعی زالو اندازی و تخم مرغ وشیر محلی 

من کسی رو میشناسم تو 40 سالگی باردر شد اونم ذخیره ش کم بود ولی باردار شد 

من همون فرشته 990 هستم 😍