2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات صلوات فرستادم ایشالا حاجت روا شس اندومتریوز درمان قطعی نداره

مرسی عزیزم اللن تو مراحل سونو شدن هستم دعا کنین تخمکا و جنینای خوبی درست بشه واسم..

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

استراحت کرده بودی؟؟ استرس نداشتی؟😢

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
آندومتریوز ربطی به بارداری نداره وقتی رحمت تمیز بوده من سه تا بچه با وجود اندونزی آوردم 

گرید بالای اندومتریوز کیفیت تخمک در تخمدان و تعدادش رو کاهش میده

که خداروشکر اینبار کیفیت تخمک هام به لطف خدا خوب بود

شما با وجود اندومتریوز باردار شدین چون حتما زیر سی سال اقدام کردین

دعای خیر در حق همه خانم های منتظر🙏😍
برات صلوات فرستادم انشاله دوقلو باردارشی و شما استارتر هم به همچنین منم هشت سال منتظر بودم خدا دام ...

خیلی ممنون عزیزم

دعای خیر در حق همه خانم های منتظر🙏😍
مناسفانه ربط داره عزیزم. شما حتما نوع شدید را نداشتین یا اینکه خوب به هر حال نوع دیگری را داشتین. ول ...

عزیزم از من نوع شدیده ی بار عمل کردم چسبندگی شدید لوله داشتم دوباره عود کرده و بزرگه و این بار چسبندگی لگن داده

کلا ولی هر چی کیفیت اسپرم بهتر باشه حتی در روش میکرو ، بسیار بهتره!

خیلی ها چند بار انجام میدن و نتیجه میگیرن. 

متاسفانه خوب موفقیت میکرو هم حتمی نیست. ولی شدنی هست. در تمام نقاط دنیا خیلی گرونه.

ولی خیلی ها مثل خودم یا چند تا از دوستان نی نی سایتی که باهم بودیم، دومی را طبیعی باردار شدیم و بسیار معجزه آسا