2777
2789
اخه کجا بزارم فداتشممم یه بچه های شیطونی ما تو فامیل داریم یوقت بیان اونارو بندازن رو پاشون

اونجا جاش خوب نیست،‌ یه جای خالی گوشه آشپزخونه پیدا کن، قابلمه که قشنگی نداره که اون بالا باشه، اون همه وسیله خوشگل گذاشتی یهو اون وسط سرویس قابلمه! من بودم وسیله برقی (آرام پز و بخارپز دیجیتال )‌که بیشتر استفاده میکنم ظاهرشم شیکه گذاشتم رو کابینت، قابلمه رو گذاشتم تو کابینت

اره عزیزم ادم اصلا ادم همش سرپا همش دنبال اینو و اون همش کار کار کار ....ایشالا رفتی خونت خستگیت میر ...

ممنونم عشقممم دعا کنید بی حرف پیش ایشالا تموم بشه بره

مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در اب در دلم هستی وبین منو تو فاصله هاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا جاش خوب نیست،‌ یه جای خالی گوشه آشپزخونه پیدا کن، قابلمه که قشنگی نداره که اون بالا باشه، اون ...

درسته فداااتشم الهی ایشالا الان جاشو عوض میکنم عزیزدلمممم ممنونم که گفتین

مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در اب در دلم هستی وبین منو تو فاصله هاست