2777
2789
عنوان

مرسي كه دعا كرديد ني ني دار بشم

171 بازدید | 8 پست

سلام من ديروز آز بتا دادم. بالاي ٥٠ بود

خدايا از آزمايشگاه اومدم بيرون رو پله نشستم گريه كردم 

مرسي از دعاهاتون 

خدا ميدونه هر لحظه دارم دعاميكنم كه خدا به همه بچه سالم بده مخصوصا خانماي اين سايت

خدايا به حق اين روزاي عزيز كه داره مياد قسمت ميدم 

واسه همه اين حس رو بخواه كه تو مهربونترين مهربونايي

اول خواستم تاپيك نزنم خداي نكرده شبيه پز دادن نباشه و كسي دلش غصه دار نشه

اما فكر كردم بذار بگم كه همه اميدوار شن و بدونن چقدر اين دعاهايي كه در حق هم ميكنيم جواب ميده 

از ته قلبم ارزو ميكنم تك تكتون ني ني سالم داشته باشين 

لطفا شما هم همچنان براي سلامتي ني ني م و بارداري بي دردسر برام دعا كنيد 

دعا كنيد ني ني رو سلامت به دنيا بيارم و بغل كنم 

و ديگه اتفاق بد نبينم

خيلي به دعاتون محتاجم. نفستون خيلي گرمه 

خدايا مرسي ❤️

ان شاالله سالم و صالح باشه گلم با تاپیکت بغض کردم خیلی تبریک میگم خدا رو شکر

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکت باشه ایشالا به سلامتی ب دنیا بیاد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

پس برا منم دعا کنید مادر بشم 😔

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

خدا رو شکر تبریک میگم بهت برای منم دعا کن دو سال و نیمه منتظرم اگه این ماهم باردار نباشم باید برم مرکز درمان نازایی خیلی دلم گرفته خوش به سعادتت 😢😢

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........