2777
2789
عنوان

سونوگرافی قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 9218 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره زوده ، زود نرو یه وقت دیدی دیده نمیشه بهت استرس میده

واقعا ؟ من شک دارم 5 هفته باشم شاید کمتر باشه باید یه آزمایش دیگه هم بدم ولی دکتر گفته بیا برای سونوگرافی بنظر خودمم زوده

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
واقعا ؟ من شک دارم 5 هفته باشم شاید کمتر باشه باید یه آزمایش دیگه هم بدم ولی دکتر گفته بیا برای سونو ...

اخه سونو بیشتر وقتا اینجوری که یک یا دو هفته کمتر از تتریخ پری نشون میده، دکترت چرا عجله داره، مگه مشکلی داری؟

اخه سونو بیشتر وقتا اینجوری که یک یا دو هفته کمتر از تتریخ پری نشون میده، دکترت چرا عجله داره، مگه م ...

نه گفت دیگه آزمایش نرو بیا برای سونو 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
مرسی عزیزم ، انشاءالله

احتمالا فهلا میخواد سونوی ساک حاملگی کنه

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین