آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 عنوان خانوما طرز پاک کردن کامل یه عکس از گوشی روبدونید!!!!! 1848 بازدید | 44 پست سلام عزیزای دلمچند روز پیش ها یه خانومی میگفت من یه عکسی رو از گوشیم پاک کردم و شوهرم باز برش گردوند از حافظه ی مخفی...و واسم مشکل پیش اومدحافظه ی مخفی نیست قسمت دیگه اس چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@ 1397/06/04 | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 اکثر گوشی ها یه قمست photoes دارنیا عکس هاکه ربطی به گالری ندارهقسمت جداگونه ی گوشیتونه.هرعکسی پاک بشه بازم اونجا موجوده و هست چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 من بلدم ولی عکسای تلگرامو میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 من بلدم ولی عکسای تلگرامو نه من عکسای کلی رومیگمهم عکسای تلگهم گالری هم بقیه ی عکسا چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
monaaakhanoom عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 سلام نیلوفرجونم خوبیقسمت لوگ که میگفتی کجاست؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 من اینو بلدمفایل های شخصی>دستگاه من >data>android> بعدگ میری تو فایلای تلگ رام یا موبوگرام یا هرچی خاستی،مخفایا اونجان میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
somayehh عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 16001 کجارو میگی دقیق لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 من اینو بلدم فایل های شخصی>دستگاه من >data>android> بعدگ میری تو فایلای تلگ را ... اون ک مخفی نیستاین ک من میگم ایمیل باید بزنی واردش بشیاگه یه ایمیل بزنی واردش میشی راحت و عکسایی ک از اول رو گوشیت بوده اونجاستحتی اونایی ک پاک شده چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 اون ک مخفی نیست این ک من میگم ایمیل باید بزنی واردش بشی اگه یه ایمیل بزنی واردش میشی راحت و ... چرا دیگه مخفی حساب میشه،چون از همه جا پاک میکنی ولی اونجا میمونه میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 اون ک مخفی نیست این ک من میگم ایمیل باید بزنی واردش بشی اگه یه ایمیل بزنی واردش میشی راحت و ... خب از خود شوهرت بپرس به ماهم بگو😀 میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔
لیلیوم۷۵ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 12455 اون ک مخفی نیست این ک من میگم ایمیل باید بزنی واردش بشی اگه یه ایمیل بزنی واردش میشی راحت و ... کجاایمیل بزنم باجزئیات بگو خدایا شکرت
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 سلام نیلوفرجونم خوبی قسمت لوگ که میگفتی کجاست؟ سلام گلم اونو همه ی گوشیا ندارناکثرا نوکیاها داشتنالان دیگه ندارن گوشیا زیاد چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
آیاتای_ayatay مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 628 خب از خود شوهرت بپرس به ماهم بگو😀 چیو از شوهرم بپرسم چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
دختر_همساده عضویت: 1397/05/30 تعداد پست: 12607 چیو از شوهرم بپرسم اها اشتبا خوندم فک کردم خودت عکسیو پاک کردی شوهرت برگردونده😓 میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔 خداجونم تنهام نذار😢💔