2777
2789

من دانشگاهمو نیمه کاره ول کردم، دوسداشتم داروسازی قبول شم بخاطر کارای پژوهشی که نشدم، حالا ولی فکرش ولم نمیکنع، دوس دارم درسای پزشکی رو تو خونه بخونم و مقاله بدم در سطح بالا، بنظرتون خوبه؟ یا وقت تلف کردنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشگاهمو نیمه کاره ول کردم، دوسداشتم داروسازی قبول شم بخاطر کارای پژوهشی که نشدم، حالا ولی فکرش ...

عزیزم برو کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پزشک و دارو... اونجا میتونی هم دوره ببینی هم میتونی کار تحقیقاتی انجام بدی

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

اگه مقاله ات خوب باشه شاید حتی با بورسیه بتونی بری دانشگاه اونور اب برای تحصیل 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
عزیزم برو کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پزشک و دارو... اونجا میتونی هم دوره ببینی هم میتونی کار تحق ...

وای تو روو خدا بگو کجا باید برم؟ مراحلش چیه؟ تحقیقاتم ثبت میشه رسمی و بررسی میشه؟

واقعا ناراحت کننده ست یه عده اصلا به پزشکی علاقه ندارن وفقط برای پول میرن اما یه عده علاقه دارن ولی این کنکور و نظامی اموزشی قدیم تو جامعه بهشون اجازه ی رشد نمیده

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
عزیزم برو کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده پزشک و دارو... اونجا میتونی هم دوره ببینی هم میتونی کار تحق ...

هر دانشگاهی؟ مثلا میتونم برم دانشگاه تهران بخش تحقیقاتش؟

جدی میگی؟ واقعا میشه؟-وای خدا

آره... کمیته دانشجویی اصلا سخت گیری نمیکنه... ما مثلا مسئول انیمال لبمون که کار تحقیقی میکنه فوق دیپلم هست و تازه الان شروع کرده به ادامه تحصیل درخواست هم داده برای اپلای خارج از کشور

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
من دانشگاهمو نیمه کاره ول کردم، دوسداشتم داروسازی قبول شم بخاطر کارای پژوهشی که نشدم، حالا ولی فکرش ...

تو خونه فک نکنم بشه درسای پزشکی سخته، بعدشم باید حتما یه عنوانی داشته باشی که بتونی مقاله بدی، یعنی یا همکار یه مرکز تحقیقاتی باشی یا دانشجو باشی 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
هر دانشگاهی؟ مثلا میتونم برم دانشگاه تهران بخش تحقیقاتش؟

نمیدونم کمیته تحقیقات دانشگاه تهران چطوره... ولی دانشگاه ایران خیلی کمیته تحقیقات توسعه پیدا کرده و خیلی پیگیر ترن. به نظرم برو دانشگاه ایران

خدا رو شکر ،کجا باید برم عزیزم؟ چی لازمه؟ 

من خیلی وقت پیش تو اینترنت دیده بودم یادم نیست باید اول ببینی برای کدوم کشور میخوای و چه مدرک یا تحقیقی میخواد بعد اقدام کنی