دفعه اوله که دوستم لنز میذاره یکیشو زود گذاشتم براش اما اون یکی رو هر کار کردیم نشد ، اصلا انگار نمی چسبه. چیکار کنیم؟؟!!
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه کم با مایع لنز خیسش کنید می ره می چسبه ممکنه جنسش خوب نباشه مراقب عفونت های چشمی باشید !
فروشندهه گفت ما به همه از همین می دیم کسی مشکلی نداشته ،۱۱۰تومن شد دیگه نمی دونم جنسش چطوره؟
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
مایع لنز بریز روش ک قشنگ تمیز و خیس بشع بعد بذارش چ مارکیه لنزش؟؟
Clear uision
گفته کره ایه
مایع لنز بریز روش ک قشنگ تمیز و خیس بشع بعد بذارش چ مارکیه لنزش؟؟
چه مارکی خوبه؟ چنده؟
لنز خوبی نیست خیلی واسه چشم ضرر داره لنز دهب و سولوتیکا خوبه قیمتشونم رو ۳۰۰هست. مایع لنز هم ماکسیم ...
لنز ماکسیما چطوره؟
فروشنده؟؟؟ توروخدا لنزو از دکتر بخرین من ۲۰ساله میزنم مشکلم نداشتم انگشتش خشک باشه لنزم دوباره با ...
نه همون دکتر😅😅چون ظاهر محل کارش مثل عینک فروشی بود گفتم فروشنده .
ممنون از توضیحاتت
واین که گفتی بر عکس نذار چطوری میشه فهمید که برعکس شده؟
یه مارکی هست به نام فرش لوک اگر بتونی از نمایندگی بگیری ! اگر تهرانی از سه راه جمهوری می تونی بخری من سالها می زدم مشکلی نداشتم و مایع لنز هم اپتی فیری ! اگر خواستی نماینده فروششو بهت بگم کیه پیام بده بهم
یه مارکی هست به نام فرش لوک اگر بتونی از نمایندگی بگیری ! اگر تهرانی از سه راه جمهوری می تونی بخری م ...
قیمتش چطوره؟
تهران نیستم، مارکی هست که همه جا گیر بیاد؟
قیمتش چطوره؟ تهران نیستم، مارکی هست که همه جا گیر بیاد؟
آره هست خیلی هم معروفه من طبی شو قبلا 100 می گرفتم اگر غیر طبی میخوای همین حول و حوش هست قیمتش روزانه داره 3 ماهه داره فصلی داره سالیانه هم داره ! فرش لوک رنگ پیور هیزلش خیلی زیباست