2777
2789
عنوان

ای خدا این چه وضعیتی هست یه ماشینی نمیشه خرید من برم به کی بگم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 70 پست
اون موقع که داشتن میرفتن جلو شما همراهشون بودی؟ یا فقط از دور نظاره میکردی 

من ک ندیدم کسی بره جلو...یه تظاهرات نیم ساعته اووونم تو بازار تهران دم ظهر شد  و تموممم

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
باشه تو هر انقلابی ده نفر باید فدا بشن تا شرایط درست بشه ...وقتی اونا بی خدا هستن مردم باید پاشن تظا ...

خب مگه این همه تظاهرات گرونیو نمیبینی؟ ورمیدارن گاز اشکاور میزنن تو چشم بنده خداها دیگه چیکار گنیم

💃💃💃💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما مگه جزو مردم نیستی؟ بقیه مردم باید انقلاب کنن کشته بشن که وضعیت شما درست بشه؟ توقعاتی دا ...

همینکه خودش داره تو گرونی ماشین میخره عیبی نداره 

ولی مردم که نون واجب و تخم مرغ شامشونو می خرن که گشنه نباشن شدن گشاد 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
ببین وضع خونه صدبرابر بدتره طرف اپارتمان داغون بدون پارکینگ و اسانسور که چندسال گزاشته بوده واسه فرو ...

وای روز به روز داره بدتر عم میشه😔😔😔

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
من ک ندیدم کسی بره جلو...یه تظاهرات نیم ساعته اووونم تو بازار تهران دم ظهر شد  و تموممم

بیشتر دی ماه منظورم بود 

ما هممون داریم عذاب میکشیم به جز یه عده خاص 

ولی مردم بیچاره عم از ترس جونشون چپیدن تو خونه هاشون 

برن کشته بشن من و شما میایم خرج زن و بچه شونو بدیم؟

خود مردم باید به فکر همدیگه باشن وقتی جنسای تو انبارشونو نگه میدارن نمیارن بیرون ک فردا گرونتر بفروش ...

یعنی ترامپ اینقدر خصومت نداره با ایرانیا که مسئولین خودمون با مردمشون دارن.

ما سه ماه پیش واسه یه وام اقدام کردیم ماشین بخریم.هفته دیگه واممون رو میدن.حالا هرچی میگردیم میبینیم اصلا نمیتونیم ماشین بخریم هر روز قیمتا داره میره بالا .فکر کنم  وام که بدستمون برسه فقط بتونیم بریم پوشک و شیر خشک واسه بچم بخریم.

یعنی ترامپ اینقدر خصومت نداره با ایرانیا که مسئولین خودمون با مردمشون دارن.

متاسفانه دولت مردمو عابر بانک میبینه فقط ازش پول میخواد وقتیم بگی نداری دوتا میزنه تو سرت و میره تو میمونی و وضع خرابت

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی