2777
2789

پژو405که دیشب 51ملیون بود امروز شد  61ملیون....ما هرچی میدویم یه ماشین نمیتونیم بخریم...میریم ماشینو میبینیم میپسندیم میریم واسه قولنامه مبگه پنج ملیون اومد رو قیمت ماشینم اکر میخای بیا جلو😓😓

دوماه هست شدید دنبال یه پژو بدرد نخور نابود هسیم گیرمون نمیاد...واقعا چی میخاد بشه...چرا این مردم اینقد گشاد هستن چرا این وضعیتو درست نمیکنن

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی به گشادی مردم داره مسعولین باید به فکر باشن 😂😂😂😂

باشه تو هر انقلابی ده نفر باید فدا بشن تا شرایط درست بشه ...وقتی اونا بی خدا هستن مردم باید پاشن تظاهرات کنن

چ ربطی به گشادی مردم داره مسعولین باید به فکر باشن 😂😂😂😂

اتفاقا مردم ما بی عرضه هستن هر چی گرونتر میشه بیشتر میخرن اگه نمیخریدن به این روز نمیوفتادیم پراید ۲۲تومنی شده ۳۵تومن 

عزیزم شما مگه جزو مردم نیستی؟ بقیه مردم باید انقلاب کنن کشته بشن که وضعیت شما درست بشه؟ توقعاتی دا ...

من تنها میتونم برم جلو؟؟همع باید پشت هم باشن یه تنه که نمیشه

خود مردم باید به فکر همدیگه باشن وقتی جنسای تو انبارشونو نگه میدارن نمیارن بیرون ک فردا گرونتر بفروشن وقتی تا یه چیز گرون میشه صف میکشن واسه خریدش بجای نخریدنش دیگ میخوای مسئولین فکر باشن؟

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   
خاک بر سرشون کنن ک‌کنترل همه چی از دستشون در رفته

خدا شاهده صبح و  شب داریم دنبال یه ماشین میکردیم که اونم با ای تولیداتشون مطمیناا هر روز خراب هست اما خب بالاخره نیاز داریم اما گیرمون نمیاد..حتی خود ایران خودرو بصورت نقد هم نمیفروشع حتی

عزیزم شما مگه جزو مردم نیستی؟ بقیه مردم باید انقلاب کنن کشته بشن که وضعیت شما درست بشه؟ توقعاتی دا ...

یادمه دبیرستان بودم یه مصاحبه تو تلویزیون دیدم گزارشگره از یه بچه ی افغانی پرسید چرا اومدین ایران؟ گفت تا طالبان ما را نکشند.پرسید چه پیامی واسه هموطنات داری گفت اونا طالبان را بکشند😑😑😑😑

ببین وضع خونه صدبرابر بدتره طرف اپارتمان داغون بدون پارکینگ و اسانسور که چندسال گزاشته بوده واسه فروش کسی نمیومده بخره حالا میخواد بیاد بنگاه قرارداد ببنده ناز میکنه زنگ میزنه میگه متری پونصد بالاتر اگه میخواید بیام