2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢😢

موندم چی جواب بدم ، حالا مامان بابام مخصوصا خود بابام حالشون بده ، تازه کل فامیل رو دارن حمایت میکنن به غریبه ها چیزی نمیمونه که ، کاش یه خانم همشهری تو کوپه سوار نمیشد که منو بشناسه وگرنه خودمو معرفی نمیکنم هیچ وقت

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
بنده خدا 😧😧😧 واقعا چقدر سخته نیازمند باشی و از کسی درخواست کنی ☹ انشالله خدا کمکش کنه 

آره واقعا ، میگم موندم چی جوابش بدم ، آخه بابای بیچاره منم خیلیها رو داره حمایت میکنه و به غریبه چیزی نمیمونه 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
آره واقعا ، میگم موندم چی جوابش بدم ، آخه بابای بیچاره منم خیلیها رو داره حمایت میکنه و به غریبه چیز ...

هر طرف نگاه کنی همه نیازمند شدن با این شرایط اقتصادی ادم نمیدونه به کی کمک کنه ، بازم خداروشکر مردم هوای هم دیگرو دارن 

مال ۶دیقه پیش بود اما نمیزارم بداموزی داره😂😂😂😂😂

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍