2777
2789

سلام دوستان عزيزم

من دوماه پيش از طريق يكى از دوستان اينجا شروع كردم خدا رو شكر بعد ٤٠روز حاجت روا شدم امروز تصميم گرفتم شروع كنم براى سلامتى در دوران بارداريم ،مى خوايم در روز ٤٠٠بار فرستاده بشه كه تقسيم بر ٢٠نفر بشه ميشه هر نفر ٢٠مرتبه مى شه اگر ٤٠نفر باشيم ١٠بار براى هر نفر مى شه دوستان گلم

اگر واقعا مى فرستيد دوستان إعلام حضور كنيد در غير اين صورت مديون بقيه أفراد گروه مى شويد مى تونيد در نت هم سرچ كنيد چله يونسيه را دوستان عزيزم

ذكر يونسيه هم هر بار بايد بگيد  لا اله الا انت سبحانك إنّى كنت من الظالمین

ذكر يونسيه چيست ؟

ذكر يونسيه يعني گفتن:  لا اله الا انت سبحانك إنّى كنت من الظالمین( آيه 87، سوره انبيا)

آثار و بركات ذكر يونسيه

1-پیامبر گرامى(ص): هر بیمار مسلمانى كه این دعا را بخواند، اگر در آن بیمارى (بهبودى نیافت و) مرد پاداش شهید به او داده مى شود و اگر بهبودى یافت خوب شده در حالى كه تمام گناهانش آمرزیده شده است .

2-.رسول خدا (ص): آیا به شما خبر دهم از دعایى كه هرگاه غم و گرفتارى پیش آمد آن دعا را بخوانید گشایش حاصل شود؟ اصحاب گفتند: آرى اى رسول خدا. آن حضرت فرمود: دعاى یونس كه طعمه ماهى شد: لا اله الا انت سبحانك إنّى كنت من الظالمین.

3- امام صادق(ع): عجب دارم از كسى كه غم زده است چطور این دعا را نمى خواند لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمین چرا كه خداوند به دنبال آن مى فرماید: فاستبجنا له و نجیناه من الغم و كذلك ننجى المؤ منین (ما او را پــاسـخ دادیم و از غم نجات دادیم و این چنین مؤ منان را نجات مى دهیم )

4-مرحوم كلینى نقل مى كند: مردى خراسانى بین مكه و مدینه در ربذه به امام صادق(ع) برخود و عرضه داشت : فدایت شوم من تا كنون فرزنددار، نشده ام ، چه كنم؟

حضرت فرمود: هرگاه به وطن برگشتى و خواستى به سوى همسرت روى آیه ، و ذالنون إذ ذهب مغاضبا فظنّ أن لن نقدر علیه فنادى فى الظلمات ان لا اله الا أنت سبحانك إنّى كنت من الظالمین را تا سه آیه بخوان إنشاء الله فرزنددار خواهى شد.

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

عزیزم چرا تاپیک قبلی رو قفل کردی، دوستم اومد شرکت کنه فکر کرد تموم شده وقتش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.