2777
2789

حدودا بعد از 28 روز ک از """چله""" گذشت پریود شدم، پریودمم 4 روزش تقریبا شدید بود، و بعدش ی روز قطع شد دوباره روز بعدش شروع شد در حجم کمتر، و دوباره باز روز بعدش قطع شد و روز بعدش دوباره لخته های کوچیک و لکه بینی... الان از شروع پریودیم تا الان 10 روز میگذره و هنوز پاک نشدم کسی بوده وضعیتش مث من بوده باشه؟؟ مشکلی خاصی نداره؟؟؟

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من الان نی نیم دوماهشه و منم یک هفته ای میشه که پاک شدم .....فقط برو دکتر قرض آهنو مغنامیک اسید بهت بده تا قطع بشه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
بعید میدونم این پریود باشه🤔🤔🤔

پس چی ميتونه باشه بنظرت؟  نگران شدم

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...
عزیزم من الان نی نیم دوماهشه و منم یک هفته ای میشه که پاک شدم .....فقط برو دکتر قرض آهنو مغنامیک اسی ...

قرص فیفول هر شب دارم میخورم، یعنی نیازی باز به آهن و.مفنامیک هست

عزیزم من الان نی نیم دوماهشه و منم یک هفته ای میشه که پاک شدم .....فقط برو دکتر قرض آهنو مغنامیک اسی ...

پریودت چند روز طول کشید؟

قرص فیفول هر شب دارم میخورم، یعنی نیازی باز به آهن و.مفنامیک هست

اهن واسه اینکه کم خون نشی مغنامیک اسید هم واسه اینکه پری قطع بشه من دوروزی خوردم قطع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
سزارین 

با دکترت مشورت کن .. چون یکی از دوستام اینجوری شده بوده ولی ایشون طبیعی زایمان کرده بود و کمی از جفت توی رحمش مونده بود با کورتاژ  مشکلش حل شد... ولی شما ایشالا چیزی نیست .. 

اهن واسه اینکه کم خون نشی مغنامیک اسید هم واسه اینکه پری قطع بشه من دوروزی خوردم قطع شد

پس حالا منم دو شب مفنامیک رو میخورم توکل بر خدا 

پریودت چند روز طول کشید؟

50روزی کشید وسطاش فقط سه چهار روز قطع شد بعدن دوباره شروع شد   ......بعد رفتم بهداشت گفتم قرص دادن تموم شد ......کم خون شدم دیگه ...گفتن چرا دیر اومدی به هیچکس هم نمی گفتم😯

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 50روزی کشید وسطاش فقط سه چهار روز قطع شد بعدن دوباره شروع شد   ......بعد رفتم بهداشت گف ...

اهان از اون لحاظ ک ن من بعد از زایمان تقریبا تا 40 روز لکه بینی داشتم بعدش دیکه قطع شد و 28 روز بعدش پریود شدم ک الان میگم اینجوریه، دیکه پشت سر هم نشدم