2777
2789

😂چند ساله عروسی کردین ؟تاحالا چیزی از جهازتون شکسته؟

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌

۳ ساله عروسی کردم هنوز جهیزیمو باز نکردم 😑😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم حرص میخورم بچه هام لطف میکنن میشگنن ولی شکستنی برا شکستنه دیگه فدای سرم 

چند ساله عروسی کردی؟

بله من نه ماهه در سوپ خوریم و بشقاب سرویس چینیم شکسته بعد دو ساعت خودمو کتک زدن گفتم فدای سرم ولی خیلی ناراحت میشم

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
خوشبحالت😍

چرا خوشبحالم😕

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من تقریبا ۲ ساله فقط ی میوه خوری شکست اونم خودم نشکستم از دم دستیا بود من همه چیز دم دستی دارم سرویس مهمون دست ننداختم 😂😂😂داداش کوچیکم میگه خونه ما بودی هفته ای دوتا ظرف میشکستی نگا خونه خودش چه با دقت کار میکنه البته شوخی میکنه خخخ

من هنوز 6 ماه نشده بود کل ویترینم شکست  بعد اون مقاوم شدم دیگه ناراحت نمی شم    

وای من 😰پایه مبلم شکست شمعدون آینه عروسیم شکست میز تلفنم شکست اصلن همه چیزام داره داغون میشه