2777
2789

پسرم چهار سالشه

نمیخوام اسباب بازی باتری دار باشه

یه بازی یا یه اسباب بازی هیجان انگیز

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید ببینی چی پسرتو جذب میکنه به نظرم خودتو پسرات برین مغازه از هرچی خوشش اومد براش بخر بگو اینم کادوی داداشی واسه توه چون دوست داره بچه ها قلبشون خیلی صافه زود باور میکنن انشالله خوش زایمان کنی گلم سلامت بیاد بغلت

چیزی که دوست داره 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
مگه نوزاد میفهمه     البته خوبه ها جلب محبت میکنه    

نه برای بچه بزرگتر میخرن 

میگن نی نی برات آورده 

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 

جشن برادری هم براش بگیرید 

یه کیک کوچیک و شمع و بادکنک 

تولد شوهرمم هست گفتم کیک بخره با امیر علی بیاد جشن بگیریم براش با شمع و کیک خیلی خ شحال میشه

واقعااا از تفنگ بیزار شدم از بس خریدم خراب شد با خودش برم دست میزاره رو تفنگ.

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬