2777
2789
عنوان

نوزاد سبزه من

19097 بازدید | 115 پست

من خودم سفیدم و شوهرم سبزه حالا دخترم همه صورتش به من رفته اما رنگ پوستش تیره هست یعنی اولش معمولی بود نه سفید نه سبزه اما بعد از اینکه زردی گرفت سبزه شد حالا هم که چهل روزشه سبزست

عاشقشم نقش صورتش خیلی قشنگه اما غصه میخورم که سبزست  همه هم هی میگن بهم میگم خیلیم قشنگه اما ته دلم دوست داشتم سفید بود

نمیدونم چجوری با خودم کنار بیام

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن آدم و انسان تربیت بشه و دختر قوی و باهوشی باشه که تو جامعه بتونه از پس مشکلاتش بر بیاد . سفید و سیاه و سبزه ملاک نیس عزیزم . سلامتی و عاقبت بخیری مهم تره 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
وای خدا کنه

من خیلیا رو دیدم که سبزه بودن و بزرگتر که شدن سفید شدن..حتما دخترت به خودت میره و سفید میشه..هرچند سبزه هم بانمک و جذابه

تیکرِ چله ی امید،آرامش،توکل و مثبت اندیشی   ( اتفاقای خوبی در راهه اینو حس میکنم ) (من بهترینم و شایسته ی بهترینها  )‌‌‌

بچه منم اینجوریه،،،،الان ۵ سالشه،،حسابی سبزه س،،،، بچه های خونواده شوهرم همه سفید،،،، همه هم بهش میگن سیاه نمیگن سبزه

ولیییییییی واسه من یوسفه زلیخاس😍

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔