سلام من هفته پيش ب خاطر بارداري مول كورتاژ شدم الان ازمايش بتا دادم بتام باز رفته بالا اين يني هنوز مونده مول ميخاستم بدونم مرحله بعدي درمان اين نوع بيماري چيه دوباره كورتاژ ميشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من 6 ماه از بارداری مولا میگذره بتام بعد یک ماه اومد پایین انشاله مال شما هم میاد عزیزم .ما های اول بتام هفتگی چک میشد الان ماهانه اگه پایین باشه مشکلی نیس ولی اگه بره بالا با دارو میارنش پایین
من 6 ماه از بارداری مولا میگذره بتام بعد یک ماه اومد پایین انشاله مال شما هم میاد عزیزم .ما های اول ...
شما خونريزي شديدم داشتيد تو اين يه ماه بعد كورتاژ ؟من ديروز خيلي ازم لخته دفع شد جوري كه تمام لباسام خيس خون شد بيمارستانم رفتم سونو كردن گفتن چيزي داخل رحم نمونده ولي بتام اخرين بار هزار بود شده بود دو هزار
نه من 12 اسفند کورتاژ شدم 13 فروردین بتام صفر شد و پریودم شروع شد که پریودم 25 روز طول کشید ،دکترم گفت اولین پریود بعد کورتاژ غیرطبیعی اما الان بعد 5 ماه بهترم ،عزیزم بتات اگه رفته بالا علایم خوبی نیس تهرانی؟
شما خونريزي شديدم داشتيد تو اين يه ماه بعد كورتاژ ؟من ديروز خيلي ازم لخته دفع شد جوري كه تمام لباسام ...
من بعد کورتاژ 6 روز خونریزی داشتم ،عزیزم من شهرستان بودم ،واسه کورتاژ مراقبت هام پیش دکتر میمندی نیا میام کارشون خیلی خوب خیلی دقیق واسه هر مریض 20 تا 30 دقیقه وقت میذاره با تلگرا جواب میده اگه خواستی شمارش بدم
سلام منم سقط مول داشتم ولی هنوز خونریزی دارم در ضمن من دیگه نرم ازمایش بتا بدم ایا مشکلی پیش میاد
سلام نميخام بترسونمت ولي بارداري مول رو جدي بگير و ازمايش بده من هفته پيش براي بار دوم كورتاژ شدم چون بقايا داشتم و بتام تو ي مرحله باز رفت بالا و ب خونريزي خيلي شديد افتادم با دفع لخته هاي بزرگ كه بازم كورتاژ شدم