2777
2789
عنوان

مشاوره برای دکوراسیون

108 بازدید | 14 پست

سلام.من خونه جدید خریدم و مبلمان و دکوراسیون کلا عوض کردم .فقط مونده لوستر که گیجم .سق خونه یه مدل خاصیه که تو قسمت بالای سالن میشه یک لوستر بزرگ نصب کرد و سمت جلوی آشپزخانه کناف دراورده و دوتا لوستر کوچک کنارهم میشه نصب کرد.لوسترای خودم برنز سنگین انصاریه که به شدت بدم میاد وخستم کرده.مبلمان ورق طلا هست میخام ببینم اگه از این لوسترای کریستال کلاسیک که بدنه هم کریستالیه بزنم میخوره به مبلمانم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم جدیدا کریستالیا مد شدن برندای خارجی همه زدن رنگبندی دارن من این عکسو داشتم

عین این مدل پونزده سال پیش خواهرم خرید البته سلیقه ایه هرچی دوس داری بگیر

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
عین این مدل پونزده سال پیش خواهرم خرید البته سلیقه ایه هرچی دوس داری بگیر

اون عکسو برای مثال گذاشتم مدلا متنوعه .برنز خیلی خستم کرده .مدل دیگه اگه سراغ دارین پیشنهاد بدین

میشه عکس سقف خونتونو بزارین.اینطوری بهتر میتونن دوستان نظر بدن

این سمت اسپزخانه سقفه که دوتا کوچک میخوره .اون سمت اصلی یه مستطیله بزرگه حدودا ۷۰متر که یه دونه بزرگ میخوره