2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال بهونه ای برا نرفتن😉😉😉😉

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

من هاشور ابرو زدم

خیلی راضیم چون ابروهام رو طبیعی کشیده اصلا هیچکی نمیدونه هاشوره 

من خودم نمیتونستم همیشه قرینه دربیارم 

حالا ترس چرا؟؟؟ 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

خط چشم رو امتحان نکردم اما تورو خدا هاشور رو دقیق رو خود ابروت بزن زیاد بالا نبر ابروهات رو چون زده میشی و اگه پشیمون شدی مجبوری لیزر کنی ،و هزارتا دردسر دیگه ،اما اگه رو خود ابرو باشه اگه خوشتم نیاد دیگه رو ابرهاته و تمدیدم نکردی مهم نیست 

خط چشم اکثریت میگن سبزوآبی میشه جاش  هاشورهم ابرو رومیریزه به شدت

هاشور ابروی من یکساله تکون نخورده فقط کمرنگ تر شده ک خودم رنگ الانشو بیشتر دوس دارم تا رنگ اوایلش 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

ابرو راضی ام...خط چشم والا هرچی دیدم اخرش خوب نبوده نزدم.لبمم راضی ام

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من که هر کس رو دیدم غیر از مشکی رنگ دیگه ای زده باشه به مرور به قرمز تغییر رنگ میده.. هی باید برن تمدید هی باید رنگ کنن تا دو رنگ دیده نشه هی باید اصلاح کنن تا زیر ابرو در میاد زشت و مصنوعی دیده نشه..

من هاشور ابرو زدم خیلی راضیم چون ابروهام رو طبیعی کشیده اصلا هیچکی نمیدونه هاشوره  من خودم نم ...

شما کی انجام دادی؟

تغییر رنگ نداده ؟

هزینه چقدر دادی؟

من از بارداری به بعد یکی از ایروهام کامل خالی شده میخوام برم هاشور 

اگه ممکنه یه عکس از ایروتون بذارید 

ممنونم

خواهرای گلم برای خونه خریدنم یه صلوات مهمونم می کنید