۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 عنوان معرفی یه کرم خوب برای،،، 209 بازدید | 21 پست ترک پا پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم 1397/06/03 | 03:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marijun عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5439 عزیزم کرم جی بزن بعد پلاستیک بپوش بعد جوراب ی شب تا صبح بزار پات باشه عالیه هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 من تو تل خوندم وازلین بزنین شب پلاستیک فریزر بپوشید روش هم جوراب یه هفته تکرار کنید شب بخوابید صبح برید حمام حالا نمدونم جواب میده یا ن ولی بنطرم مفید اومد به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 من تو تل خوندم وازلین بزنین شب پلاستیک فریزر بپوشید روش هم جوراب یه هفته تکرار کنید شب بخوابید ... دقیقا من اینکارو کردم. پام ترکش خوب شد بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
آیسا73 عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1000 کرم جی عالیه مامانم همیشه استفاده میکرد الان دیگه پاش ترک نمیزنهبعد با پای برهنه تو خونه راه نرید دمپایی ای جوراب رو فرشی ای پاپوشی چیزی بپوشین ترکی نشه
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 دقیقا من اینکارو کردم. پام ترکش خوب شد خب خداروشکر شاهد از غیب رسید😊😊انشالله استارتر هم پاش خوب بشه البته من خشکی سطحی دارم ولی از بس خسته میشم اخر شب نا ندارم به خودم برسم 😆 به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 خب خداروشکر شاهد از غیب رسید😊😊انشالله استارتر هم پاش خوب بشه البته من خشکی سطحی دارم ولی از بس خست ... اره من مامانم بهم گفت. امتحان کردم عالی بود 😊 بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 عزیزم کرم جی بزن بعد پلاستیک بپوش بعد جوراب ی شب تا صبح بزار پات باشه عالیه واقعااا چشم امتحان میکنم برای شوهرم میخاستم ممنونم پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 من تو تل خوندم وازلین بزنین شب پلاستیک فریزر بپوشید روش هم جوراب یه هفته تکرار کنید شب بخوابید ... باش خانومی ممنونم پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 خب خداروشکر شاهد از غیب رسید😊😊انشالله استارتر هم پاش خوب بشه البته من خشکی سطحی دارم ولی از بس خست ... فدات عزیز برای شوهرم میخام پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 دقیقا من اینکارو کردم. پام ترکش خوب شد عجب امضای پرفکتی باید اقرار کنم به این همه احساس حسودیم شد شک نکن که مادر میشی و بهترین مادر دنیاااااا کافیست پروردگارنظر رحمت کند ولاغیر.. به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
mamanasal95 عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 3918 باش خانومی ممنونم قربانت افرین که به فکر همسرتی انشالله همیشه بزرگترین دغدغه ی زندگیتون این چیزای کوچیک باشه به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت
marijun عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5439 واقعااا چشم امتحان میکنم برای شوهرم میخاستم ممنونم اره عزیزم وازلین هم خوبه ولی جی خیلی عالیه امیدوارم حل بشه😍😍 هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 قربانت افرین که به فکر همسرتی انشالله همیشه بزرگترین دغدغه ی زندگیتون این چیزای کوچیک باشه مرسی عزیزدلممم توام همینطورررر پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم