2777
2789
عنوان

واقعا اونای که نوراد دارن کمک

153 بازدید | 16 پست

دخترم چهار ماه و نیمه، دیوانەم کرده،تا نخوابه شیر نمیخوره،امروز مهمان داشتیم تو دوازده ساعت دو بار شیر خورده،اخر بە ساکتی عادت کرده،تا خلوت نباشه نمیخوابە،فقط شیر خودم میخوره،دیگر دارم دیوانه میشم از دستش،اسید معده داشت،الانم شربت زانتاک استفاده میکنه.

شما بچتون اینجوری بوده؟چجوری اشتهاش برگشته،خواشا کــــــمــــــکککککککک😓

My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me

شیرخشک بده

غذاش رو هم با لعاب برنج شروع کن

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری خب وزن نمیگیره، وزنش چطوره؟ سعی کن با ارامش و اونجوری ک دوس داره تو سوکت بش شیر بدی تامدتی کم کم این عادت ازسرش میفته، دخترمنم از همون اول کم شیر میخورد جوری ک خودم بیدارش میکردم بش میدادم با 3800وزن دنیا اومد ولی ب خاطر شیر نخوردن نسبت ب اول خوب وزن نگرفت تا ب غذا خوردن افتادن خوب شد خداروشکر الانم 1سال و ده ماهشه تازه واسته ب شیرم شده مخصوصا موقع خواب دیگه ول کن نیس 

پسر منم همينه به خاطر رفلاكسه منم دنبال يه دكتر خوبم

من با شربت زانتاک استفراغش خوب شده،فقط نمیدونم اشتهاشو چکار کنم

اینجوری خب وزن نمیگیره، وزنش چطوره؟ سعی کن با ارامش و اونجوری ک دوس داره تو سوکت بش شیر بدی تامدتی ک ...

وزن گیریش خوب نیست،سه کیلو نیم بود وقتی به دونیا امد،فقط وقتی خوابه شیر میخوره

من با شربت زانتاک استفراغش خوب شده،فقط نمیدونم اشتهاشو چکار کنم

منم زانتاك ميدم پيش چند تا دكترم بردمش، پسر من ٤١٥٠ به دنيا اومد تا دو ماهگى خيلى درشت بود بعدش كه رفلاكس خودشو نشون داد اشتهاش كم شد

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
منم زانتاك ميدم پيش چند تا دكترم بردمش، پسر من ٤١٥٠ به دنيا اومد تا دو ماهگى خيلى درشت بود بعدش ...

الان اونم اشتها نداره؟استفراغش تمام نشده؟

دختر من فقط  تو خواب شیر میخوره،پسر تو چی؟

الان اونم اشتها نداره؟استفراغش تمام نشده؟ دختر من فقط  تو خواب شیر میخوره،پسر تو چی؟

عزيزم پسر من رفلاكس پنهان داره زياد بالا نمياره، متاسفانه فقط تو خواب شير ميخوره و اشتها نداره در حاليكه قبل رفلاكس خيلى خوش اشتها بود

هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
عزيزم پسر من رفلاكس پنهان داره زياد بالا نمياره، متاسفانه فقط تو خواب شير ميخوره و اشتها نداره ...

دختر منم همین جوریه،تو خواب شیر میخورە😔