2777
2789
عنوان

شرمنده، بچه های شما به باد معده چی میگن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6246 بازدید | 164 پست

خودم نی نی ندارم برادرزادم میگه پی پی دختر خاهرشوهرم میگه دِب زدم نندایی😂گاها تنها میاد خونمون بریم دستشویی بعدش من بگوزم واسه مامانش میگه نندایی دب زد🙃😆خاهرشوهرمم سریع جمعش میکنه میگه میدونم دوروغ میگه😏منم به رو خودم نمیارم😂😂😂

خدای مهربون شکرت برای دخترم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرمنم دوسال نیمشه,, به پی پی میگه جوجه,,,,, اون روز تو دستشویی بود باد معده داد,,, گفتم چی بود ماما ...

وای گفتی جوجه یاد یه خاطره افتادم 😂

چند سال پیش خونه داداشم بودم با داداشم و زنداداشم نشسته بودیم یدفعه شوهرم پیام داد چطوری جوجو منم گفتم ببین چی نوشته واسم تا گفتم جوجو باد معده م خارج شد داداشم از خنده ترکید حالا هر وقت زنگ میزنه یا من و میبینه میگه چطوری جوجو 😂😂😂😂😂

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
اخه عن شد حرف

بعضی از اطرافیانم بچهاشون میگن عن😑واسه همون گفتم خودم ک هنوز جوجوم دنیا نیومده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

یه خاطره ی دیگه تعریف کنم

من یه عمه دارم که خیلی باهاش جور بودم و هستم و البته جاریم هم هست یعنی اون چون منو دوس داشت منو جاریش کرد لامصب

مامانم زمانی که من بچه بودم خیابونی جایی میخاس بره منو به این عمم میسپرده عمم تعریف کرده برام یهبار دوسالم که بوده مامانم میره خیابون بعدش عمم منو میبره دستشویی منم شماره ۲ میکنم عمم هم چندشش میشه منو بشوره بهم میگه فاطمه من آب میریزم تو دست بزن منم شروع میکنم به کف زدن👏👏👏👏😂😂😂😂🙅

خدای مهربون شکرت برای دخترم 
یه خاطره ی دیگه تعریف کنم من یه عمه دارم که خیلی باهاش جور بودم و هستم و البته جاریم هم هست یعنی او ...

🤣🤣🤣🤣

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد
باید یاد بگیره، بهتره اسمش رو از خودم یاد بگیره تا بخواد یه کلمه ی نامناسب از بقیه یاد بگیره چون خی ...

بادشکم میگیم ما

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ