2777
2789

خیلی سال پیش بود

یه مهد غیرانتفاعی میرفتم 

مارو برده بودن یه سالن بزرگ ‌بسکتبال با خانواده و اولیا و بقیه مهدا ... آره و اینا خَیلی بودیم 😅😅😅😅

برای تاتر و نقاشی و سرود فنچا 😕😕😕😕

خلاصه تم گروه سرود هممون لباس عروس بود رفتیم رو صحنه و شروع کردیم سرود خوندن من مامان بابامو انگار بعد ۳ قرن و خورده ای سرود تو تماشاچیا دیدم و جومنو گرفت ....😕😕😕وسط سرود نعره زدم ماااامانییییی عین اوسکولا دستمو تکون میدادم💔 بعد مربیمون اومده دستمو گرفت که دهنمو ببندم

‌میگه دیدیم یه دختر  با سرعت یوز ایرانی از بین اونهنه جوجه اومد بیرون😞😞😞

مامانم گفت داشتن میومدن سمتت که دیدیم تو لباس عروستو در اوردی و لختتتت میدودی سمتم میگفتی مامان 😕😕😕😕😅😅😅😅

تا مامانم اومده بغلم کرده صبحشم گفتن بچتون احتمالا بیش فعاله ببرید دکتر 😞

قضاوتم نکنید خب هر چقد منتطر موندم دوماد نیومد عصبی شده بودم😂💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

البته اگه از ۳ بار شکستن سرم چشم پوشی کنم بزرگترینش این بود 💔

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااام سوگلی جونم 😍😍😍😍

سلام به روی ماهت ❤❤❤

اعتراف میکنم ک شاشو بودم حال نداشتم برم مستراح مامانم میگف جیش داری بیا بریم میگفتم ننننننه بعد نیشمو بازمیکردم و خودمو خیس میکردم نمیدونم چراانقد بیشرف و عوضی بودم فازم چی بود

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

من یبار بچه بودم،اومدم با پسر همسایه خیر سرمون عمق اب چاه رو اندازه بگیریم،

پسر همسایه ی خلاق ماهم شیلنگ آب رو باز کرد و برد توی چاه

یدفه شلنگ از دستش در رفت😨😨😨😨

سرشم کتک خورد طفلک😂😂😂😂😂😂

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇