2777
2789
عنوان

اسباب کشی

120 بازدید | 10 پست

فردا اسباب کشی داریم از حالا استرس دارم تا چند روز هم باید وسایل رو سرجاش بذاریم کنکورم دارم  یک هفته هست داریم وسیله جمع می کنیم دلم میخواد جیغ بکشم چیکارکنیم زودتر وسایل سرجاشون قرار بگیرند؟راهنمایی کنید

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم باید پاشیم این ماه معلوم نیس کی  چاره ای نیس جز اینکه چندروز فشرده کار کنی و کارگر بگیری& ...

به نیت یک یا چند بچه یتیم در نظر بگیر جای خوب گیرت بیاد براشون هرچی می تونی بخر ببر زود جواب می گیری

چیزهای  هم که واجب جابه جا کن بزار سرجاش تو خونه جدید بقیه را بزار کنار یواش یواش توی چند روز م ...

من نسبت به بی نظمی آشوبی خیلی حساسم دارم دیوووونه میشم هیچ کمکی هم نداریم

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

عوضش به خونه جدید و حال و هوای جدید فکر کن.یه خونه مرتب و تمیز داره انتظارتو میکشه.اعصاب خوردی نداره که.میگذره دوستم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
عوضش به خونه جدید و حال و هوای جدید فکر کن.یه خونه مرتب و تمیز داره انتظارتو میکشه.اعصاب خوردی نداره ...

بله جز تحمل نمیشه کاری کرد