سلام من شدیدا از گربه میترسم، سرزنشم نکنید دست خودم نیست، تو حیاط یه گل بزرگ داریم توی اون گل رفت زایید، بعد این کسی نزدیک بچه هاش بشه شدیدا وحشی میشه، منم یه هفته س از خونه بیرون نمیرم چون دقیقا کنار در حیاط هست، هی گفتم گناه داره شاید خودش رفت. ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم، اعصابم خورد شده، اگه هر کی بخاد اینجا زندگی کنه که میشه باغ وحش، چجوری بیرونش کنم؟ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
یادش بخیر پارسال یه گربه اومده بود داخل خونمون اونقدر جیغ زدم بعد رفتم رو اپن زنگ زدم اتش نشانی گفت شرمنده ما حیوون نمیگیریم اخر همسایه پایینیمون اومد گرفتندش 😁😁😁
درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil
اصلا بهشدست نزن بدشون میاد تو رو خدا کاری بهشون نداشته باش تونستی شیر بریز تو ظرف بده مادر بخوره واسه چشم باز کردنشون میبردشون میچرخونه باز میاره
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........