2777
2789

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید من دورهام۲۸ روزس دیروز۲۷ دورم بیبی چک زدم بعد یه ربع خط کمرنگ افتاد صبح که بیدار شدم خواستم دوباره بیبی چک بزنم یه خون ابه ی قهوه ی رنگی ازم اومد  بعدشم خونریزی غلیظی شروع شد که خ شدید نیست البته از سه چهار روز قبلش خ مختصر لکه بینی داشتم که فکر میکردم لک جایگزینی باشه  ممکنه باردار باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روی تجربه میگم عزیزم واسه خودم خییلی پیش اومده بیبی زدم یه خط خیلی کمرنگ بعد یه ربع اومد تازه تا یه هفته پریود نشدم رفتم آز منفی بود

یه بار دیگه دو روز عقب انداختم بیبی زدم بعد نیم ساعت مثبت شد دلی دوروز بعد پری اومد

ولی این دفعه تا بیبی زدم بلافاصله مثبت شد تازه یه هفته مونده بود تا پری بیاد....

خدایا شکرت
من از روی تجربه میگم عزیزم واسه خودم خییلی پیش اومده بیبی زدم یه خط خیلی کمرنگ بعد یه ربع اومد تازه ...

پس امیدی نداشته باشم چقدر حالم گرفته شد اخه چرا باردار نمیشم پس

پس امیدی نداشته باشم چقدر حالم گرفته شد اخه چرا باردار نمیشم پس

میش عزیزم رفتی دکتر؟

من بچه اولمو بعد از چند ماه باردار شدم ولی سقط شد دوباره ۸ ماه تلاش و دوا دکتر خدارو شکر دخترم سالم دنیا اومد

بعدش برا دومی یکسال اقدام بودم ولی نمیشد با دارو و دکتر بلاخره شد😊

خدایا شکرت
من از روی تجربه میگم عزیزم واسه خودم خییلی پیش اومده بیبی زدم یه خط خیلی کمرنگ بعد یه ربع اومد تازه ...

اره دقیقا برای منم همینطور شده اصلا نباید به خط کمرنگ خ اکتفا کرد

اره دقیقا برای منم همینطور شده اصلا نباید به خط کمرنگ خ اکتفا کرد

ناراحت نباش استرس واسه بارداری مثل سم میمونه 

سعی کن سرتو به یه کار دیگه گرم کنی بهش زیاد فکر نکن ان‌شالله که زودتر باردار بشی😊

خدایا شکرت