2777
2789
عنوان

شوهرای خونه نشین

884 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.

کیا شوهراشون تو اوقات فراغت و تعطیلی خونه نشینن و علاقه به بیرون رفتن ندارن؟

اونوقت خودتون چیکار میکنید که حوصلتون سر نره تو تعطیلات؟ 

ماله ما که تازه میگه روزهای تعطیل بیشتر کار میکنه 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه تفریح ایجاد می کنیم.

یه فیلم باحال میگیریم با هم میبینیم.

منچ و مارپله و دبرنا و انواع بازی های اینجوری انجام میدیم.

یا اینکه آقا رو میگیریم به کار ، نصف روز رو به تمیز کاری و نظافت مزگذرونیم، نصف دیگه رو به استراحت.

همسرم تا حالا خودش داوطلب نشده که جایی بریم ولی وقتی من پیشنهاد بدم معمولا قبول می کنه.

آی گفتی.داغ دلم رو تازه کردی.

صبح تعطیل پا میشه میره کوه.ساعت ۴ و۵.منم نمیتونم اینقدر زود پاشم.یعنی دلیلی نداره.درنتیجه ۱۱ که میاد میخواد استراحت کنه وبخوابه.

بعضی وقتا به زور میریم بیرون.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
آی گفتی.داغ دلم رو تازه کردی. صبح تعطیل پا میشه میره کوه.ساعت ۴ و۵.منم نمیتونم اینقدر زود پاشم.یعنی ...

عزیزم...

کاش مال من اینجوری بود. خیلی کوه و طبیعت دوست دارم اما شوهرم نه. همش دوست داره بشینه فیلم ببینه...

کلا دیگه فیلمی نمونده که بگیریم دیگه

کاش شوهر منم خونه نشین باشه تا از سر ار برگرده دلتنگش میشم حتی جمه ها هم تا عصر سر اره

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
من شوهرم 24 ساعت چسبیده بهم ... وقتی هم علاقه به بیرون نداره خودم میرم با بچه هام یا با شوهرم پلی اس ...

خوبه باز اهل غیبت هستین. من خودم اهل حرف دیگران زدن نیستم.. 

الان که باردارم دارم دپرس میشم دیگه مخصوصا که استراحتمو نمیتونم سر کارم برم

واقعا چرا خانمها منتظرن تا همسرشون از در بیاد تو و سرگرمش کنه؟ بابا بیرون اینقدر شلوغ پلوغ هست ک فقط باید بیای خونه بیوفتی و یکم آرامش داشته باشی. 

چیه تا میای همش میگن چرا حرف نمیزنی، بریم بیرون، سرت نکن تو گوشی، تلویزیون خاموش کن😅

عزیزم... کاش مال من اینجوری بود. خیلی کوه و طبیعت دوست دارم اما شوهرم نه. همش دوست داره بشینه فیلم ...

آخه من دوستدارم پیاده روی عادی بکنم دم غروب یاشب.نه صبح زود اونم برم بالاکوه.

هفته پیش به زور رفتیم پردیسان.دیدم خستس.گفتم بشین من یه دور میرم.تا دوررو زدم حسابی تاریک شد.جلو چشمم نمیدیدم.

اینجوری یه نفره که کیف نمیده.براهمین یه دوست دارم صبح جمعه زود یاعصرش بااون میرم وهمسری میزارم توخونه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
واقعا چرا خانمها منتظرن تا همسرشون از در بیاد تو و سرگرمش کنه؟ بابا بیرون اینقدر شلوغ پلوغ هست ک فقط ...

بحث انتطار نیست بحث انصاف و زندگی و مسایل مشترکه.

چرا آقایون انتظار دارن تا خانمشون از سر کار میاد ترگل و مرتب باشه و بدون خستگی شیفت کاری خونه رو تحویل بگیره و به خونه و همسر برسه؟؟؟

جالبه که یکطرفه قضاوت میکنین

بحث انتطار نیست بحث انصاف و زندگی و مسایل مشترکه. چرا آقایون انتظار دارن تا خانمشون از سر کار میاد ...

باید زورش کنی.تا کم کم عادت کنه.من شوهرم غرمیزنه براهمین خیلی وادارش نمی کنم.

فک کنم اون باهوشتره.اینقدر غرمیزنه که دفعه دیگه نگم بریم بیرون🙄🙄🙄

باید زورش کنی.تا کم کم عادت کنه.من شوهرم غرمیزنه براهمین خیلی وادارش نمی کنم. فک کنم اون باهوشتره.ا ...

اینم روش خوبیه. ولی متاسفانه اونجوری دیگه به خودم خوش نمیگدره و هرجا بریم کوفتم میشه