2777
2789
عنوان

مامانا کسی میدونه چرا؟؟

106 بازدید | 18 پست

دخترم ازدیروز اصن خواب نداره و خیلی گریش زیادشده همش جیغ میکشه تاحالااینجوری گریه نکرده بود موقعیم که گرسنش میشه تامیخوام شیرش بدم همچین گریه میکنه میخادخودشوخفه کنه اماوقتی شیرمومیدوشم براش ازتوشیشه قشنگ میخوره خوابشم ازدیروز یه ساعتوباآرامش نخوابیده کل دیشبم بیداربود الانم بیداره گریه میکنه کلافم کرده یعنی چشه؟؟چیکارکنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين اينجور مواقع اينا رو چك ميكنم من:

١-غذاهايي كه خوردم و تاثيرش رو شيرم و در نتيجه دلدرد ني ني

٢-پاهاش كه يوقت نسوخته باشه جاييش

٣-گوشش رو ميكشه؟؟؟ ( بعضي گريه ها برا گوش درده)

خوب با شیشه بهش بده خودتم راحتتری بدوش شیرتو بریز تو شیشه بهتره که موقع از شیر گرفتنشم راحتتری

اخه شیرم کمه اگه بخام باشیشه بهش شیربدم که همین یکم شیرم ندارم دوماهشم بیشترنیس نمیخوام شیرخشک بدم بش

اخه شیرم کمه اگه بخام باشیشه بهش شیربدم که همین یکم شیرم ندارم دوماهشم بیشترنیس نمیخوام شیرخشک بدم ب ...

خب زیاد زیاد بدوش بیشتر بهش شیر بده لازم نیست چون داره با شیشه میخوره کم بهش بدی بعدشم بعضی موقع ها هم با سینه بهش بده 

اگرم شیرت کمه توصیه میکنم شیر خشک بخر خودت روزی ۲ لیوان بخور خیلی خوبه 

خدا جونم ممنونم 
دوماهشه دیروزبیرون بودم بادمیومدینی سرماخورده؟چندوقتیم هس همش دستو پاش یخه یخه فک میکنی ازتویخجال او ...

فکر کنم رفلاکس پنهان داشته باشه. به دکترش نشون بدین.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.