2777
2789
عنوان

مقوی ترین غذا برای نوزاد

1143 بازدید | 9 پست

سلام پسرم یک هفته اس که پنج ماه رو تموم کرده چون کم شیر میخوره و شیر خشک هم اصلا نمیخوره الان یک هفته اس که شروع کردم بهش فرنی میدم اونم زیاد دوست نداره سوالم اینه براش از داروخانه چه غذایی تهیه کنم که هم خوشمزه باشه هم نی نی رو تپلی کنه سرلاک یا حریره بادام یا...

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
حریره بادوم حاضری ندیدم. چرا خودت درست نمیکنی؟ 

حاضری میفروشند خب مگه فرقی داره حاضری با دست ساز؟ 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نیست؟ جواب بدین دوستان 

از لعاب برنج شروع كن

فرنی که من درست میکنم شیر استفاده نمیکنم میترسم ضرر بکنه برنج خیلی ریز رو میذارم تو آب و کمی کره میندازم توش وقتی کامل پخت از صافی ریز ردش میکنم لعاب برنج چجوریه؟  

حاضری میفروشند خب مگه فرقی داره حاضری با دست ساز؟ 

بله، اونا نگهدارنده دارن. بعدشم اینکه اگه خودت درست کنی و تازه باشه صددرصد بهتره. کاری نداره که درست کردنش، پودرها رو با هم قاطی کن و بریز توی آب گرم بذار کمی بجوشه. یه ربع هم وقتتو نمیگیره

کج کلاه خان یارمه
فرنی که من درست میکنم شیر استفاده نمیکنم میترسم ضرر بکنه برنج خیلی ریز رو میذارم تو آب و کمی کره مین ...

برنجو يه مقدار كم بدون نمك خيس كن آب بزار جوش كه اومد برنجو بريز بزازحسابي پخته بشع يه مقدار آخر آب كن موند بر دار بده بخوره 

خيلي كم بايد عذا بدي 

شيرت وعده اصلي غذاست اين مواد غذايي به عنوان ميات وعده است

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

[QUOTE=67380764]بله، اونا نگهدارنده دارن. بعدشم اینکه اگه خودت درست کنی و تازه باشه صددرصد بهتره. کاری نداره که درست ...[/QUOTپودربرنج و پودر بادام رو قاطی کنم؟