2777
2789
عنوان

موندن خونه مادر شوهر

1222 بازدید | 15 پست

خونه ما تا مادر شوهرم اینا پنج دقیقه راهه

هفته ای یبار میریم اونجا عصر تا شب میمونیم

همش اصرار میکنن که شب اونجابخوابیم میگن مگه خونه چیکار دارید که میخواید برید

منم خیلی بدم میاد شب جایی بمونم حتی خونه بابام اینا هم دوست ندارم بمونم

پدر شوهرم خیلی خیلی ادم خوبیه ولی مادر شوهرم از این جور ادماس که یبار خوبه یبار بد (عمم هم هست)همش دوست داره نصیحت کنه و کلا فک میکنه همه حرفا و کارای خودش درسته و البته بی نهایت پرحرفه بر عکس من 

خلاصه شوهرمم وقتایی که تعطیله میگه بریم اونجا شب بمونیم

شوهرم خیلی باباشو دوست داره

امشب هم شوهرم شیفت شب هست میگه شب بریم اونجا تو هم اونجا بمون

منم راحت نیستم 

بنظرتون چه حرفی بزنم و چه دلیلی بیارم که دیگه انقد اصرارنکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم رک به شوهرم میگفتم فقط خونه خودت راحتی 

من هفته ای یه بار خونه مامانم میموندم خدایی شوهرمم بحثی نداشت تا اینکه دوستم انقدر تو گوشم خوند که حیف نیس خونه خود آدم حتی خونه مامان هم خونه خود آدم نمیشه دیگه اصلا نمیتونم بمونم اونجا دعاگوشم کلی

خونه مادر شوهرمم نامزد بودم یه بار موندم مامانمو به زور راضی کردم بعد عین سگ پشیمون شدم دور از جونت رفتم قربون مامانم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
اگه تنهایی برووو..بابا یجوری مادر شوهر مادرشوهر میکنید ک...دنیا دو روزه..

بخداااا نه من خودم خواستم و میخوام با محبت باشم مثل دخترشون خودشون محبت بر نمیدارن اصلا بزور میگن با ما بد باش

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

ما هم چون مادرشوهرم تنهاس بعضی شبا میریم پیشش میخوابیم 

تو هم زیاد نرو ولی چن وقتی ی بار اشکالی نداره بخاطر شوهرت بمون چون دوست داره 

ب همسرتم بگو من دوست دارم توخونه خودمون بخوابیم و مثلا دو هفته ای ی بارم بخاطر تو میریم اونجا 

بگو هم وقت بلند شدن شوهرت بگه ک میریم خونه خودمون برا خواب

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕

مادرشوهرم بعضی وقتا حرفایی میزنه که واقعا دلم میشکنه

و باعث دعوا بین منوشوهرم میشه

مثلاچند مدت پیش

من داروهای مکملی که دکتر واسم مینویسه بخاطر بارداریم هرماه چهل تومنی میشه

مادرشوهرم جلو خودم به شوهرم گفت صبح تاشب بری سرکار بخاطر 40 تومن حالا بری بدی دارو براش

نه اصلا نمون 

بهتره قانون تو خونتون بزارین 

شبا خونه ی خودتون باشین 

اون وقت هر شب هر شب انتطار دارن بمونین اونجا 

خیلی بی معنیه 

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
مادرشوهرم بعضی وقتا حرفایی میزنه که واقعا دلم میشکنه و باعث دعوا بین منوشوهرم میشه مثلاچند مدت پیش ...

واااواس ۴۰تومن حرف اومدوالامن ماهی ۲۰۰مکمل میدم پس شوهرم اگ پسرش بودمیگفت طلاق بده چه بدجنسه بگوخونه خودم راحتترم وتمام 

وخدایی که بشدت کافیست