سربهوا مدیر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 453 عنوان بی بی چکم یعنی خراب بود | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست اصلا ن خطtافتاد ن خطcیعنی خرابه خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم 1397/06/02 | 14:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 منم تو اقدامم هی دنبال علایم هستم دیوونه شدم به خدا من همشو دارم ولی میترسم بی بی بزنم از بس ماهای قبل توهم زدم و بی بی زدم منفی شد اما این ماه ۱۰۰درصد با قبلیا فرق داره همه جدیدن 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!
سربهوا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 453 منم تو اقدامم هی دنبال علایم هستم دیوونه شدم به خدا منم همین طور ولی نمیدونم باردارم یا ن دعا کنید باشم انشالله شماهم خدا دامنتون سبز کنه خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم
سربهوا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 453 من همشو دارم ولی میترسم بی بی بزنم از بس ماهای قبل توهم زدم و بی بی زدم منفی شد اما این ماه ۱۰۰درصد ... چ علامی داری خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 دنبال علایم نباش من یکسال و چن ماه اقدام بود خیلی وقتا شدیدددد علایم داشتم بی بی هم مثبت میشد ولی آز ... دقیقا منم از بس ۴ماه بی بی زدم و آزمایش دادم میترسم این ماه اصلا ب فکرش نبودم ک ی دفعه این دردا شروع شد 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 دنبال علایم نباش من یکسال و چن ماه اقدام بود خیلی وقتا شدیدددد علایم داشتم بی بی هم مثبت میشد ولی آز ... نمیشه درکم میکنی کهوقتی ادم منتظر باشه سعی میکنا خودشو قانع کنه که این ماه هست😔😔😔😔😔😔😔😔 تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
سربهوا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 453 من 4 روز از پریم گذشته 3روز قبل همش منفی بود ولی تا پری نیومده میشه امید داشت خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 منم همین طور ولی نمیدونم باردارم یا ن دعا کنید باشم انشالله شماهم خدا دامنتون سبز کنه انشاالله هم شما هم من و همه منتظرا دامنشون سبز بشه تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 چ علامی داری ترشح سفید بدون بوک تاحالا نداشتم..تر کشیدن و سوزش گاهی سینه و بزرگیش و تیرگی نوکش..درد ملایم زیر شکم ۹۰درصد سمت چپ و لگن و کشاله ران..خواب زیاد.. 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!
سربهوا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 453 دقیقا منم از بس ۴ماه بی بی زدم و آزمایش دادم میترسم این ماه اصلا ب فکرش نبودم ک ی دفعه این دردا شروع ... پرنسس تو تل گروه برا خانومای اقدامی دارم دوست داشتی ایدیمو بدم بیا گروه اونجا بچه ها راهنمایت میکننن خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 انشاالله هم شما هم من و همه منتظرا دامنشون سبز بشه ان شاءالله 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!
moniiiiiiiii عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 5072 من همشو دارم ولی میترسم بی بی بزنم از بس ماهای قبل توهم زدم و بی بی زدم منفی شد اما این ماه ۱۰۰درصد ... منم انقد توهم زدم و بی بی منفی دیدم نا امید و خسته شدم تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
سربهوا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 453 ترشح سفید بدون بوک تاحالا نداشتم..تر کشیدن و سوزش گاهی سینه و بزرگیش و تیرگی نوکش..درد ملایم زیر شکم ... چند از بچه های گروه هم علام تورو داشتن والان باردارن انشالله تو هم دامنت سبز بشه خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم
سربهوا مدیر استارتر عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 453 منم انقد توهم زدم و بی بی منفی دیدم نا امید و خسته شدم ناامید نباش خدا بزرگ خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 پرنسس تو تل گروه برا خانومای اقدامی دارم دوست داشتی ایدیمو بدم بیا گروه اونجا بچه ها راهنمایت میکننن اره بده...ولی از بس اینجا پرسیدم بعضیا میگن نیستی بعضیا میگن هستی خیلی گیج شدم نمیتونمم بیخیال بشم چون تا یادم میره این موضوع درداش شروع میشن 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!
پرنسسnazam عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1047 چند از بچه های گروه هم علام تورو داشتن والان باردارن انشالله تو هم دامنت سبز بشه فدات اگ باشه ک خوبه قسمت شما ان شاءالله 💖الهی مرا آن ده که آن به....!!