2777
2789
من یک بار تو محل کارم بودم . یک حاج خانومی اومد .... بعدش سر صحبت رو باز کرد . بهم گفت : شما چطوری ا ...

اینکه ارتباطی ب شما نداشت ک ...

ا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
😑😑😑😐باید چیکار کرد درمانش چیه؟

چهار قل 

آیت الکرسی 

و ان یکاد 

صدقه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله وجود داره من ی آشنا دارم این تا مارو میبینه ی اتفاقی برامون میوفته ی دفعه  دخترم افتاد رو منقل کباب عضله اش از زیره چونش زد بیرون ی بار با شوهرم ی دعوایی کردیم که تو ۸ سال زندگیم اولین بار بود و.... هر وقت هم میومد خونم میشت مال و اموالم رو میشورد خدار رو شکر باهاش قطع کردم زندگیم داره به خیر میگذره

بله وجود داره 

منم دچارش میشم 

ازبس ک همه چی تمومم😉😁

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
یعنی ممکنه ی نفر تا این حد چشم بزنن ک از این رو ب اون رو بشه مثلا ی ادم خیلی سرحال و زرنگ بشه افسرده ...

این چیزا به هرمون هم ربط داره ها    

البته خواهر خودم دقیقا همینجوری شد   

خدایا شکرت. 
یعنی ممکنه ی نفر تا این حد چشم بزنن ک از این رو ب اون رو بشه مثلا ی ادم خیلی سرحال و زرنگ بشه افسرده ...

چشم زخم از سحروجادو قویتره 

چون آنی هست..سریع اثر میکنه..

حضرت علی میگند چشم زخم حقه..درماتش هم حقه..

در همون لحظه که جشم آدم میخوره ذکر لاحول و لا قوه الا باالله از بین میبرش..

اگه فراموش کنه و اثر کنع..باید هفت روز وان یکاد و چهار قل و ایه الکرسی به خودش بخونه..

اگه خوب تشد..هفت روز اضافه کنه تا خوبشه

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
بازم شک دارم که اون حاج خانوم چشمم زده باشه . ولی از اونجا بیماریم شروع شد دیگه . فکر کنم مهر 96 بود ...

یا خود خدا😐😐چرا من از نیروا ندارم چشم بزنم😆طرفو نابود میکنه ک

چشم زخم از سحروجادو قویتره  چون آنی هست..سریع اثر میکنه.. حضرت علی میگند چشم زخم حقه..درما ...

صدقه هم باید بده..درحد وسع رزقش

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

بله هم بر اساس آیه ی قرآن و هم اینکه دانشمندان هم کشف کردن وجود داره و گفتن رنگ آبی باعث خنثی شدنش میشه و گفتن اون هایی که به اصطلاح خیلی تو چشمن حتما توی لباس هاشون از رنگ آبی استفاده کنند.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍