2777
2789

سلام،  من برای ماه دوم میخوام برم اقدام، همیشه دوره هام 27 روز بوده بجز ماه قبل که آمپول هم زده بودم و اقدام هم داشتم و دوره پری شد 25 روز!!  این ماه پنجشنبه روز 10 رفتم دکتر سونو گرفت اولش گفت هیچ تخمکی نداری بعدش کلی دقت کرد و گفت یک فولیکولت 10 داری روز یکشنبه یعنی روز 13 پری دوباره بیا برای سونو تا بگم کی آمپول بزن و اقدام کن،  درمندرضمن من برای تعیین جنسیت میرم،،،،،  حالا سوالم اینه که روز 13 پری خیلی دیر نیست؟؟؟؟  اخه یه احساسی بهم میگه ماه پیش هم بهم دیر گفته اقدام کنم اخه روز 11 بهم گفت آمپول بزن و فردا آخر شبش اقدام کنم همون موقعشم احساس میکردم دیره حالا بنظرتون این ماه هم دیر بهم داره میگه؟!

دکتر من میگفت روز ۱۲ بنظرم درست گفته دکترت چون اندازه فولیت خیلی کوچیکه

اخه این ماه میگه تازه روز 13 برم سونو بعدشم حتما میخواهد آمپول بنویسه و بگه فردا شبش برو اقدام که به روز 14،  با توجه به اینکه دوره های من 25 تا 27 روزه شده میترسم دیر برم و تخمک از دست بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه این ماه میگه تازه روز 13 برم سونو بعدشم حتما میخواهد آمپول بنویسه و بگه فردا شبش برو اقدام که به ...

اخه اصلا تخمک ۱۰ که تخمک به درد بخوری نیست که اینقد نگرانشی 

باید حداقل بشه ۱۶

روزی ۲ تا هم رشد میکنه

دکتر من میگفت همون شب که آمپول میزنی اولین اقدامتو بکن

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
اخه اصلا تخمک ۱۰ که تخمک به درد بخوری نیست که اینقد نگرانشی  باید حداقل بشه ۱۶ روزی ۲ تا هم ر ...

من تو این سایت چندین مورد نظر خوندم که دکتراشون بهشون گفته بودن همون شبی که آمپول زدن اقدام کنن ولی دکتر من ماه قبل که اولین اقدامم گفت فردا آخر شبش که آمپول زدی برو اقدام،  بخاطر همین تناقضا به دکترم شک کردم شاید ماه قبل دیر گفته اقدام کنم

من تو این سایت چندین مورد نظر خوندم که دکتراشون بهشون گفته بودن همون شبی که آمپول زدن اقدام کنن ولی ...

بعضی دکترام مثل دکتر شما میگن

ولی دکتر من گفت همون شب

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده