2777
2789
عنوان

ارمنستان رفته هاش بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3584 بازدید | 37 پست
شما گواهینامتون عادی بود یا بین المللی؟؟؟

من گواهینامه بین المللی دارم. ولی با ماشین شخصی نرفتم

بخاطر هزینه بنزین به نظرم نمی صرفه با ماشین شخصی برید. البته انگار خانواده هستید؟ یه برآورد کنید ببینید میصرفه یا نه. چون اتوبوس هم هزینه ای نداره راه و بلده و خطرناک نیست. داخل ارمنستان هم خیلی نیاز به نقشه و راهنمایی پیدا میکنید. 

من ترجیحم استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی چون هم ارزون ترن هم دستتون توش بازتره

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند
من گواهینامه بین المللی دارم. ولی با ماشین شخصی نرفتم بخاطر هزینه بنزین به نظرم نمی صرفه با ماشین ش ...

اره ماخانواده ایم.نمیدونم گلم فعلا فقط داریم تحقیق میکنیم ببینیم چی میشه

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی ان شاالله سفر خوبی داشته باشید

ممنون گلم از این که وقتتونو گذاشتین و به سوالهام جواب دادین😍😘😘

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت تور اروزن و باکیفیت  بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون هتل گرفتم کانتراش خیلی پیگر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارم  قیمت روز   هتل ارزون  26709011

اگه همسفرا خوب باشن خوش میگذره به نظرم . ولی 24 ساعت راهه دیگه .

بچه ها به نظرم اگه خواستید قیمت تور اروزن و باکیفیت  بگیرید به این آژانس زنگ بزنید من ازشون تور گرفتم کانتراش خیلی پیگیر و خوش اخلاق بودن قیمت ما هم از بقیه مسافرا ارزونتر بود حدود نفری 300 هزار تومن ما کمتر خریده بودیم درحالی که خدمات تورمون با بقیه یکی بود و هیچ تفاوتی نداشت من راضی بودم.

لینکشون را برای تشکر اینجا می گذارمقیمت روز   تور ارزون و خوب  26709011