2777
2789

سلام خانوما غیر از مشهدی و احسانی و عرشی یه دکتر خوب واسه سزارین و مراقبتهای بارداری معرفی کنید لطفا

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع به صحرایی یا اسعدی اطلاعی ندارین؟

هر کس که بدم گفت بدی سیرت اوست/ وانکس که مرا گفت نکو خود نیکوست/ حال متکلم از کلامش پیداست/ از کوزه همان برون تراود که در اوست...
شکرپور.پرهیزگار.عرشی اصلاخوب نیست بدم میادازش

پیش پرهیزگار میرم ولی حس میکنم خیلی بی خیاله

همه اینجورن خواهر.یه زرگنج فردم بودکه رفت تهران اونم خیلی عالی سزارین میکرد

آره متاسفانه رفت الانم شکرپور که بارداری قبول نمیکنه احسانی هم همینطور موندم چیکار کنم

آره متاسفانه رفت الانم شکرپور که بارداری قبول نمیکنه احسانی هم همینطور موندم چیکار کنم

چراسرشون شلوغه؟حالایه سری دکتراهم معروف نشدن ولی خوبن ها.مثلامعصومه خلیلی تشخیص دادبچه یکی ازفامیلامون سالم نیست اماگفتن ولش کن چرت میگه.حالابچه دنیااومده وسالم نیست

چراسرشون شلوغه؟حالایه سری دکتراهم معروف نشدن ولی خوبن ها.مثلامعصومه خلیلی تشخیص دادبچه یکی ازفامیلام ...

نمیدونم زنگ زدم منشی شکرپور گفت دکتر گفته فعلا باردار قبول نکن