2777
2789
عنوان

خانمای بارداری که جنسیت بچشون مشخص شده توروخدابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والایه باربعدازظهربود امتحان کردم کف کرد یعنی فرق داره ناشتاباشی یانه میترسم بازم امتحان کنم

بايد ناشتا بوده باشي عزيزم ولي اين تست خطاش بين افراد مختلف زياده و نمك نه

عزیزم مبارک گل پسریت  میشه از اقدام و‌ رژیمت بگیی؟؟؟ ممنونم دوستم

سلام عزیزم مرسی ایشالا هرچی که دوست داری خدابهت بده سالم وصالح باشه.اول که تا سه ماه لبنیات روبایدحذف کنی وغذات فقط مرغ وسیب زمینی باشه بافلفل سیاه زیاد هرروزبایدبه شوهرت وخودت قرص فولیک اسیدبخورید خودتم اهن فراموش نشه.خرما باچایی دارچین زیادبخور.هفته ای دوبار چوب کاسنی روبانبات ۲۰دقیقه بجوش وبخورید.چایی زنجبیل هفته ای دوبار.موقع پریودی تا۵پریودی ناشتا تخم هویج بخور.هفته ای یکبار خودتوباجوش شیرین بشور.موز وتوت فرنگی زیادبخور موز روزی سه تا بخور

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

ماه اخررژیمت ازکیت تخمک گذاری ازروز۱۱پری استفاده کن.دوشب پشت سرهم اقدام کن قبلش حتما شوهرت قهوه بخوره.هردوتاتون موزوتوت فرنگی بخور و۲ساعت قبلش خودتوباجوش شیرین که نصف قاشق چایی خوری بهش شکراضافه کردی بشور.اقدامت بصورت سجده ای باشه بعداقدام۲۰دقیقه پاهاتوبه دیواربزن بعدش به سمت راست بخواب تاصبح.روزبعداقدام حتما خرما‌.شیره.کاچی زیاد بخور ایشالا که نتیجه میگیری عزیزم اگه بازم سوال داشتی بپرس

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
ماه اخررژیمت ازکیت تخمک گذاری ازروز۱۱پری استفاده کن.دوشب پشت سرهم اقدام کن قبلش حتما شوهرت قهوه بخور ...

ممنونم دوست عزیزم 

همه چیز رو‌عالی توضیح دادی 

تقریبا همه رو‌ رعایت کردم و اینکه عرق کاسنی میخوریم هم خودم و همسرم 

و جدیدا ی چیزی از عطاری گرفتم.اسمش کاسیمون هست 

ریشه و برگ و ساقه ی کاسنی هستش ..به نظرت اونم خوبه یا حتما باید ریشه اش باشه ؟؟؟

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️