2777
2789

سلام خانم من به معجون میخوام واسه تقویت تخمدان هام و برای گرم نگه داشتن رحم به نظرتون عسل و سیاه دانه خوبه کسی جواب گرفته یا نه؟

و این ک یه معجون ک سایز فولیکول رو بالا ببره هس یا نه ؟

عااااااشق دو قلو هستم 😍😍😍😚🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاه دونه و عسل میگن خودش کلا خیلی خوبه از ی عطاری پرسیدم حالا اینکه واسه اینم خوبه یا نه نمیدونم ولی مَرده خیلی تعریف میکرد

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد

عسلو سیاه دانه خوبه تخم هویج دم کردنی هم خوبه با زعفرون کلا هر چی که گرمه خوبه خرما هم خوبه اما سایز فولیکول مهم نیست فقط و فقط استرس نداشتن و بی خیالی مهمه

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
عسلو سیاه دانه خوبه تخم هویج دم کردنی هم خوبه با زعفرون کلا هر چی که گرمه خوبه خرما هم خوبه اما سایز ...

سلام چرا سایز فولیکول مهم نیس

من شنیدم هرچی بالاتر باشه احتمال بارداری پسر بیشتره

رَبَّنــٰا وَلَا تُحَمِّلْــنَا مَا لَا طَـاقَةَ لَنَـا بِهِ✨🕋🤲🏻
اخه من فولیکول ریز دارم و تنبلی رحمم هم سرده 

کی بهت اینارو گفته من خودم در اولین ماه اقدام با ۲بار اقدام پشت هم تو دو روز با سایز فولیکول ۵ باردار شدم چون هی کیت زدم همش حاله بود آزمایش دادم سونو کردم یعنی گفت ۲تا فولیکول ۱۳،۱۱ دارم و دکتر سونو گفت بعید میدونم شما تپ این سیکل باردار بشید عینا اینو بهم گفت ۲روز بعد رفتم دوباره سونو و فقط یه فولی داشتم سایز ۵ با ناراحتی همون روز و فردا ظهرش اقدام کردم و اصلا هم امید نداشتم و منتظز نبودم گفتم حالا یه بی بی چک بگیرم ببینم چی میشه که دیدم باردارم خدارو شکر

خودم فکر میکنم اول کار خدا بعدم استرس نداشتن و منتظر نبودن باعث شد جواب بگیرم اینقدر با سرعت

شما هم بسپر به خدا ولکن این دکتر هارو اقدامتو داشته باش گرمیجات بخور و سعی کن روز تخمک گذاریت یا نزدیکش اقدام داشته باشی اما منتظر نباش بی خیال باش حتما جواب میگیری

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍