2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس بی بی چک خریدم منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 23 پست
برای چی عجله داری بعضیا ای وی اف میکنن اونا حق دارن نگران باشن که دکتر چیکار کرد براشون ولی اونایی ...

14 روز ب پری لک دیدم گفتم شاید لانه گزینیه ولی نبود اگه بود حتما بی بی چکم مثبت میشد 

خدایا لطفا ی خبر خوشحال کننده بفرس ک از شدت خوشحالی بلند جیغ بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا باشی  مثله منم دوقلو داشته باشی ایشالا

ی هفته بعد تخمک گذاری همه علام بارداری رو دارم مخصوصا حالت تهوع سرگیجه خستگی گورگرفتگی

کنجد جون خوشم میاد تو همه تاپیک های بی بی چک هستی خیلی دلم میخاد مادر شدنتو ببینم امروز سوره یس خوند ...

كلا فعالم😂

قربونت بشممم ان شالله مادر بودن همه منتظرااا😍❤️

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
چطوری طاقت اوری بعد 11 روز زدی من از وقتی ک عقب انداختم روزی ی دونه میزنم

وقتی ۴ روز بعد تاخیر زدم دیدم منفیه دیگع کاملا مطمن بودم مثل همه ماه های قبل پریودم عقب افتاده

من امروز بعد ۱۲ روز تاخیر پریود شدم اینقدرم خوشحال شدم که نگو چون دیگه تحملم تموم شده بود دل درد و کمردرد دوهفته بیچارم کرد همین که پریود شدم سبک شدم راحت راحت ولی تمام علایم بارداری را هم داشتم جالب بود برام

عزیزم امیدت ب خدا باشه اون بخاد همه چی حله برا من بعد ۱۱ روز بی بی چک مثبت شد تا ۴ روز تاخیرم منفی ب ...

وای جدی الان 6 روز بازم منفیه ولی پری نیومده امیدوارم چندروز بعد رفتی از