2777
2789
عنوان

بیایید بگین حق با منه یا جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 24 پست
واقعا برم مگه زن عموی من مرغ بود نیاید یه تسلیت میگفت

راستش رو بخوای تو پست اول نوشتی توقعش بالاست . 

من فکر میکنم توقع تسلیت برای زن عمو بالاتره تا تسلیت برای مادر! گرچه بهتر بود ایشون تسلیت میگفت . ولی مادر واقعا فرق داره

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خیلی گذشته ها چن ماه؟

خب فرقي نداره 

داغ مادر چندسالم ك بشه تازست

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب زن عمو تا مادر فرق میکنه حتما باید برید این توقع بالایی نیست جز وظایف خانواده س که تو مراسم همدیگ ...

عذاب وجدان گرفتم البته منم زایمان کرده بودم برا دیدن بچه هم نیومدنااا بازم باید من برم؟

عذاب وجدان گرفتم البته منم زایمان کرده بودم برا دیدن بچه هم نیومدنااا بازم باید من برم؟

خدا نصیب نکنه داغ و با شاوی مقایسه میکنی؟؟؟جدا از این یه سوال تو زندگی با شوهرت تفاهم داری شما چون گویا دنبال زیر بغل مار هستی کلا

بله بلاخره شما عضو به خانواده هستین وقتی شما میرید خوبی کردن و اموزش میدین

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
وای دیگه حالم داره از این تاپیک های جاری و مادر شوهر بهم‌میخوره بابا بسه توروخدا. یکم ازشون بکشین ب ...

تو نی نی سایت فقط میتونی تاپیک این مدلی بزنی

بقیه تعطیل میشن تاپیکهای مفید که ممکنه به فرهنگ جامعه کمک بشه

فقط تاپیکهای مادرشوهر جاری و خیانت تو نی نی سایت هست

وای دیگه حالم داره از این تاپیک های جاری و مادر شوهر بهم‌میخوره بابا بسه توروخدا. یکم ازشون بکشین ب ...

ما خیلی وقته کشیدیم بیرون گلم

اونا از ما نمیکشن بیرون

تا گندکاری قبلیشون یادمون میره یه گند دیگه بالا میارن

واقعا برم مگه زن عموی من مرغ بود نیاید یه تسلیت میگفت

زن عموی شمام جوان بوده قطعا داغ بزرگی بوده و باید تسلیت میگفتند اما

عزیزم ازهر کی به اندازه شعورش توقع داشته باش