2777
2789
عنوان

تهران كوله پشتی از کجا بگیرم؟

43945 بازدید | 24 پست

سلام به همشهریای عزیز

کوله پشتی میخوام با کیفیت و قیمت خوب،دیجیکالا گذاشته ولی اکثرا قیمتاشون بالاست

یه کوله باشه جمع و جور ولی جادار ، ادرس جایی بدید که خرید کردید ،متشکرم

من از  خ سلسبیل خرید کردم کوله پسرمو گرفتم خیلی جنسش خوب بود قیمتا هم مناسب بود

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کوله ای که منوچهری میفروشه و همون کوله رو پاساژ محلمونم داره ولی ایا منوچهری همونو ارزونتر میده ...

جمعه ها فکر نکنم باز باشن یا تعداد کمی بازه 

بله منوچهری ارزونتره 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
یعنی کوله ای که منوچهری میفروشه و همون کوله رو پاساژ محلمونم داره ولی ایا منوچهری همونو ارزونتر میده ...

بله احتمالن چون کلی فروش هستن 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
بورس کیف تو مولوی چهارراه سیروس کوچه برهمه بعنی عالییی قیمتا هم پایین ولی پنجشنبه جمعه باز نیست

اگه از قیمت و کوله هاش مطمعنی و خرید میکنی که صد در صد میرم همینجا

یعنی از منوچهری و جای دیگه هم پایینتره قیمتاش؟

اگه از قیمت و کوله هاش مطمعنی و خرید میکنی که صد در صد میرم همینجا یعنی از منوچهری و جای دیگه هم پا ...

اررره صد در هزار  زمین تا اسمون فرق دارهه 

رغتی خریدی راضی بودی بسمتم انرژی مثبت بفرست و دعام کن

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
اررره صد در هزار  زمین تا اسمون فرق دارهه  رغتی خریدی راضی بودی بسمتم انرژی مثبت بفرست و ...

من حس ششمم و انتقال انرژیم خیلی فعاله حتما هم دعات میکنم و هم انرژی مثبت میفرستم و خرید که کردم عکسشم میزارم

متشکرم