2777
2789
عنوان

میشه امشب واسه باردارا و منتظرای بچه صلوات بفرستین

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه برادر شوهر منم دعا کنید لطفاً براش پاپوش درست کردن زندانه دعا کنید بیاد بیرون 😥😥😥 ببخشید م ...

انشالله که مشکلشون حل بشه.واسشون صلوات میفرستم گلم .توکل بخدا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
ان شاالله نی نی نازتون سلامت میاد بغلتون.اللهم صل علی محمد و آل محمد.لطفا واسه من منتظر نی نی هم دعا ...

انشالله خدا از زبونت بشنوه.همه باردارا بسلامتی بارشونو زمین بزارن

واسه منم دعا کن خیلی وقته نی نی میخوام ولی امیدی نیست😢

توکل بخدا .منم ۵ سال انتظار کشیدم .خدا بزرگه انشالله بزودی دامنت سبز میشه

امیدوارم که هرکی ارزوی مادر شدن رو داره به ارزوش برسه و دامنش سبز بشه و خدا بچه های مادرا رو هم حفظ ...

انشالله .مرسی از دعای خوبت عزیزم🌹🌹

مرسی عزیزم.انشالله بخوبی و خوشی بهم میرسین و دلتون شاد میشه.

واسه منم دعا کنید معلوم نیست باردارم یا ۵ تا بی بی چک هاله دار داشتم تازه آزمایش خون دادم معلوم نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد  

فرستادم عزیزم ایشالا به سلامتی بیاد توبغلت😜 وای که منم دوست دارم اقدام کنم ولی حالا زوده 

ممنون خدا زود حاجتای دلتو بده انشالله.هروقت که صلاحه اقدام کنی و زود دامنت سبز بشه با یه بارداری راحت